Recept: Bramborové škubánky.
Suroviny: 300 g brambor 150 g hrubé mouky 100 g másla cukr a strouhaný perník, tvaroh, nebo mák na posypání
Postup: 1. Brambory (varný typ C) uvařte do poloměkka 2. Poté brambory sceďte a rozšťouchejte s trochou vody z brambor na hustou kaši. 3. Přidejte mouku a vařečkou vypracujte těsto. 4. Těsto roztírejte směrem ke stranám hrnce, dokud nepřestane lepit. 5. Pak rozpusťte máslo, namáčejte do něho lžíci a vykrajujte škubánky. 6. Podávejte se strouhaným perníkem mákem nebo tvarohem. 7. Jako příloha se hodí ovocný kompot. Dobrou chuť! Oblíbené recepty: Květáková pomazánka Moravský vrabec se zelím Brokolicová polévka
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...