Vynikají křenová omáčka.
Suroviny: 1 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky ¾ litru hovězího vývaru 1/4 litru smetany ke šlehání 3 lžíce smetanového křenu sůl
Postup: 1. Na pánvi si nejprve připravíme jíšku z másla a hladké mouky. 2. Osolíme a zalijeme částí vývaru (ve kterém jsme předtím uvařili hovězí maso s bobkovým listem, novým kořením a cibulí) a za stálého míchání povaříme. 3. Jakmile je omáčka hustá, přidáme 3 lžíce smetanového křenu a smetanu. Pokud křen není dostatečně ostrý, přidáme jemně mletý bílý pepř. 4. Promícháme. Podáváme s plátky hovězího a knedlíkem. 5. Tip: Omáčku lze vylepšit přidáním strouhaných mandlí.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...