Víte, že rajčata obsahují spoustu antioxidantů? A že konzumací tepelně upravených rajčat předcházíme rakovině? Uvařte si rajčatovou polévku z čerstvých rajčat!
Suroviny: 4 zralá rajčata 1 větší mrkev 1 menší cibulka kousek másla 1 kostka bujónu pepř a sůl zakysaná smetana a lístky bazalky na ozdobu
Postup: 1.Na másle zpěníme cibulku. 2.Přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájená rajčata a krátce podusíme. 3.Zalijeme vodou, vhodíme kostku bujónu a 10 minut povaříme. 4.Dochutíme pepřem a solí. 5.Podáváme ozdobené lžící zakysané smetany a lístkem bazalky.
Dobrou chuť!
Přečtěte si také: Krémová žampiónová polévka, Recepty na polévky
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...