Máte rádi květák? Připravte si z něho vynikající polévku, která bude chutnat Vám i dětem!
Suroviny: 1 hlava květáku 1 vejce sůl drcený kmín a muškátový oříšek sekaná zelená petrželka Postup: 1.Ve slané vodě uvaříme květák a rozdělíme ho na menší růžičky. 2.Vývar zahustíme vejcem. (Pokud nám vyhovuje hustší konzistence, můžeme použít instantní jíšku.) 3.Dochutíme drceným kmínem a muškátovým oříškem. Dle chuti dosolíme. 4.Na dno každého talíře dáme hnízdo sekané zelené petrželky. 5.Tip: pro obměnu lze přidat několik kuliček mraženého hrášku.
Dobrou chuť!
Přečtěte si také: Gulášová polévka, Recepty na polévky
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...