Vyzkoušejte jeden z nejoblíbenějších receptů italské kuchyně. Jistě Vás nadchne svou jednoduchostí a hlavně vynikajícím výsledkem!
Suroviny: 400 g špaget uvařených podle návodu 100 g čerstvých žampionů nebo hříbků 4 plátky anglické slaniny 1 stroužek česneku 2 vejce 2 lžíce olivového oleje 5 lžic bílého vína 5 lžic smetany ke šlehání koření: pepř a sůl strouhaný parmezán na posypání Postup: 1.V pánvi na oleji zpěníme slaninu a nadrobno nakrájený česnek. 2.Přidáme houby, které krátce orestujeme a zakapeme bílým vínem. 3.V misce mezitím smícháme vejce se smetanou a kořením. 4.Na talíře rozdělíme ještě horké špagety a přelijeme je nejprve směsí z misky, poté směsí z pánve. 5.Nakonec porce posypeme strouhaným parmezánem.
Dobrou chuť!
Přečtěte si také: Boloňské špagety, Recepty z těstoviny
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...