Holky, SOS - já a moje nadváha? Pořád jak na houpačce. Teď mi ale došla trpělivost. Co myslíte, jaký způsob hubnutí je podle vás nejúčinnější?
Holky, jaké máte doma osobní váhy ? Máte některá zkušenost s těmi co umí změřit poměr tuku v těle ?
Od jaké značky sis ho pořídila ? Taky zvažuji koupi pásu, ale nejsem si jistá tím do jaké značky jít, co se kvality týče.
Jsem stejného názoru :) konečně to někdo napsal tak, jak to je :). Mně osobně nevíc bere běh takže jsem si už začátkem tady té covidové situace kopila běžecký pás :)
Já jsem začala pořádně hubnout až co jsem si pořídila veslovací trenažer. Je fakt že teď už je to pro mě závislot, protože mě to neskutečně baví a není den, kdy bych na něm aspoň chvíli netrénovala a to co holky nacpete do diet, tak můžete investovat do něčeho, co bude mít efekt ;) https://www.fitham.cz/bh-fitness-aquo
Jsem koukala na jejich www.svet-zdravi.cz, byla jste na diagnostice organismu, jak doporučují?
Za mě si najděte profesionálního výživového poradce a půjde to. Mám zkušenost se Světa zdraví.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...