Dieta
Sarkez |
31.10.2019 19:55
Holky, SOS - já a moje nadváha? Pořád jak na houpačce. Teď mi ale došla trpělivost. Co myslíte, jaký způsob hubnutí je podle vás nejúčinnější?
viky.beckham |
19.11.2024 18:29
Mě dost pomohla a i chutnala ketodieta od ketodiet. Je velmi inovativní, neustále se posouvají dál - teď mají novinku na trhu syrovátkový čirý protein s enzymy pro lepší trávení a mě to jako odpůrci hutných proteinů moc vyhovuje, nenastal ani žádný jojo-efekt když jsem se pomalu ale jistě vracela zpět ke klasickému jídlu, stále ale objednávám některé jejich produkty, ať už zmíněný protein a nebo pečivo, to mají výborné a granolu. :)
martina.marna |
16.11.2024 15:31
Ahoj, úplně chápu, jak se cítíš, taky jsem si tím prošla. Co mi pomohlo, byla změna jídelníčku na vyváženější stravu a zařazení přírodních doplňků. Skvělou zkušenost mám s BIO Ječmenem od Green Ways https://www.gw-int.net/produkt/bio-jecmen-green-ways-300-g. Je to přírodní zdroj vitamínů a minerálů, který podpoří trávení, dodá energii a pomůže i při hubnutí, protože čistí tělo od toxinů. K tomu lehčí pohyb a pravidelnost a výsledky se začnou objevovat.
RybickaMala |
15.07.2024 8:24
Zdravím, já jsem se před časem taky pustila do hubnutí, nejedu teda nějakou keto dietu od určitého výrobce, ale vařím si sama a snažím se jíst low carb, což mě taky dostává do té ketózy. Musím říct, že mi tohle stravování dost vyhovuje, nejsem nafouklá, zmizelo mi pálení žáhy a kila jdou celkem rychle dolů. Podporuji to i cvičením, chodím do fitka ZONE4YOU v Brně, který mi doporučila kámoška. Odhodlávala jsem se k tomu dlouho, protože jsem nebyla úplně příznivec cvičení mezi lidma, styděla jsem se, ale je tam moc příjemné prostředí a už se tam cítím jako doma :-D Koupila jsem si rovnou roční členství, ke kterýmu dávají 2 měsíce zdrama, abych neměla výmluvy a musela se prostě vždycky donutit jít něco dělat. Navíc tam mají spoustu služeb navíc, který můžu využívat, jako solárium, wellnessko, měření na inbody...Takže to taky moc doporučuji jako motivaci, předplatit si prostě nějaký cvičení dopředu, aby pak člověku bylo líto se na to vykašlat. Občas tam využiju i služby osobního trenéra, abych měla trochu nějaký odborný dohled a věděla, že to dělám správně.
Sarkez |
25.05.2024 23:08
Ahoj, já jsem dost zhubla s dietou od mixslim. V porovnání s ostatními ketodietami je cena/výkon za mě naprosto perfektní, člověk se naučí pravidelně jíst po menších porcích a nemá pak problém si váhu udržet.
RenatkaVl |
27.01.2024 21:18
Já jsem zhubla s KetoDiet. Poradili mi ji kamarádka a jsem opravdu ráda, že jsem do toho šla. Šlo to opravdu rychle a snadno :-)
Dominika |
05.01.2024 13:54
Já teda Ketofitu vděčím za to, že jsem se naučila dobře a pravidelně stravovat. Začínala jsem s touto dietou https://www.ketofit.cz/keto-dieta-na-4-tydny-140-porci a následně jsem se naučila dle nich vařit Low Carb věci a toho se držím do teď. Jinak bych ty kila měla hodně rychle zpátky. Jak do toho jednou vejdete, musíte si uvědomit, že je to na celý život. Protože má nejméně sacharidů tělo hubne rychle. Pokud je potom vrátíte, logicky se Vám vrátí i váha.
Olinouš |
25.01.2023 19:40
Protože je založená na bílkovinách, díky tomu neztrácíš svalovou hmotu a méně sacharidů pomáhá hubnout.
Bebi |
24.01.2023 21:16
V čem je dobré, že má nejméně sacharidů?
Olinouš |
16.01.2023 20:48
Já jsem měla tuhle https://www.ketofit.cz/plan-optimal. Je s nejmenším počtem sacharidů.
Limetka |
09.01.2023 22:14
Jaká je to prosím proteinová dieta?
Olinouš |
26.12.2022 22:16
Proteinovou dietu mohu doporučit, s ní se hubne nejlépe.
Alexx |
02.08.2021 19:37
A co takhle ketonová dieta? Ta tě nějak neoslovila? S ní je to hubnutí efektivní.
Jarka |
30.07.2021 21:20
Mám ji z blueroad :) mají jich tam dost na výběr, tak koukni :)
Majki636 |
24.07.2021 16:09
Od jaké značky ji máš ? :) Je to nastavení těžké ?
Jarka |
14.07.2021 12:16
Mám ji a je to super věc, hlavně pro ty, co si nějakým způsobem hlídají stravu a makají na sobě :).
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.