Luxusní a elegantní hotel v srdci Prahy je volba číslo jedna


Vybíráte vhodný hotel pro obchodní cestu, wellness víkend, nebo se chystáte na důležité pracovní školení?

Ať už se rozhodujete pro hotel v centru Prahy z jakéhokoliv důvodu, jistě oceníte luxusní a elegantní prostředí. Tento nově otevřený moderní boutique hotel Vás příjemně překvapí! Klade důraz na vysokou úroveň komfortu a pohodlí. Nabízí moderní a nadčasový interiér a profesionalitu.

Hotel Royal Praque
Tento hotel dělá čest svému jménu! Hotel Royal Prague je zbrusu nový hotel v Karlíně. Spojuje tradici a vynalézavost s nadčasovým uměním pohostinství. Pokud si potrpíte na to, být v krásném prostředí a obklopeni krásnými věcmi, zkrátka pokud Vás vždy uspokojí a potěší jen to nejlepší, pak je pro vás tento hotel naprosto ideální volbou. Nabízí vám velkorysé služby na špičkové úrovni!

Pravý hotel na pravém místě
Strategicky umístěný hotel v Praze 8 je správnou volbou ať už vás čeká služební cesta, pracovní oběd nebo školící víkend, či jen chcete v Praze strávit příjemné volné chvíle vyplněné bohatým kulturním programem. Hotel se nachází v blízkosti všech hlavních pražských památek a Pražského hradu. V pěší vzdálenosti je Staroměstské náměstí.

Wellness v královském stylu
V tomto jedinečném wellness hotelu v Praze je pro vás připravena celá řada relaxačních procedur, skvělých masáží, sauna, relaxační místnost a vonná pára. Pokud se rozhodnete pro kompletní regeneraci svého těla, včetně estetické stránky, pak vás jistě potěší, že zde máte možnost absolvovat manikúru, pedikúru i kosmetické ošetření. Profesionální personál používá ty nejkvalitnější produkty k vaší maximální spokojenosti!

Hotel vám zkrátka nabídne skvělé zázemí, ať už vás v Praze čeká pracovní schůzka, či zábava. Odpočinete si, necháte se hýčkat a dokonce vám zajistí vstupenky na nejrůznější akce či rezervují restauraci, nebo objednají taxi. Zkrátka zajistí individuální přístup na té nejvyšší úrovni, kterou si zasloužíte!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.