5 rad, jak se stát hvězdou večírků


Nechcete být na večírku za šedou myšku? Vyzkoušejte naše tipy a staňte se zářivou hvězdou všech večírků! Připravili jsme pro Vás pět Ó, které když dodržíte, tak máte úspěch zaručený.

Odpočiňte si
Opravdové hvězdy září každý večer. To proto, že přes den načerpaly dostatek energie. Takže zásada číslo jedna zní, než vyrazíte večer ven, dejte si předtím alespoň malou dávku odpočinku. Taková masáž obličeje a dekoltu lávovými kameny Vás nabije energií a dodá Vaší pleti skvělou barvu. Pro dobrý pocit z dokonalého těla není od věci dojít si na lymfodrenáž.      

Opalte se
Pokud si připadáte vybledlá, skočte si buď do solárka, anebo si dopřejte jeho alternativu - nástřik opálení celého těla. Obojí zabere jen pár minut, a když využijete slev, bude Vás to stát jen pár korun. A výsledek stojí za to.   
     


Ohoďte se 
Na krásně opáleném těle skvěle vyniknou večerní modely. Nevíte co na sebe? Svůdně žensky působí jednoduché letní šaty v délce mini. Nebo což takhle obléknout si harémové kalhoty se zajímavým topíkem? Pokud máte náladu na svou oblíbenou večírkovou sukni, luxusní samodržící punčochy směle okoření Váš outfit.



Originální doplňky

A nezapomeňte na originální doplňky. Půvabné hedvábné šátky s olejomalbou, stejně jako barevné pašmínové šály dodají Vašemu party modelu osobitý styl. V případě, že nerada meškáte, připevněte si na zápěstí parádní silikonové hodinky ve výrazné party barvě. A šperky? Luxusními šperky Swarovski nikdy nic nezkazíte. Tak proč si nepořídit rovnou celou soupravu?



Odvažte se

Vypadáte skvěle! Nebojte se tedy odvázat. Dejte si koktejlek a povyprávějte svým známým o wellness pobytech, kde jste byla letos čerpat energii. Jistě je zajímá, čím to, že tak skvěle vypadáte. Výhodné slevy na wellness pobyty, na relax nebo na módu se navíc postarají o to, abyste se na večírek nedostavila s prázdnou peněženkou. Že jste letos ještě nikde nebyla? Nejvyšší čas to napravit. Letní večírková sezóna je za chvilku tady. Tak se na ni rychle připravte.



Přejeme Vám skvělou zábavu se slevovým serverem Pepa.cz!    

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.