Hoky, co říkáte na žehlení párou? Jde mi konkrétně o žehličku této značky http://www.jiffysteamer.cz/. Máte s nimi zkušenosti? Maí k dispozici žehličky jak do domácnosti, tak i do provozů nejrůžnějších obchodů s oblečením. Četla jsem na tyto žehličky několik recenzí a všichni jsou spokojeni. Já bych ale ráda ještě znala názor někoho kdo žehličku přímo používá.
Já mám ráda klasické želičky, vždycky mi prádlo perfektně vyžehlily, takže v tomto směru nerada experimentuju a držím se toho, co znám a co mi vyhovuje. Podle me je největší držák orava, mám od nich tady ten model a veliká spokojenost www.orava.eu/cz/naparovaci-zehlicka-2500w-ze-300
A doma máš jakou konrétně? A využiješ ji? Já když je viděla, tak mi to přijde jako stanice vhodná spíš do nějakých butiků.
Jo, tak tohle je nejlepší značka žehliček, co já vím... Sama ji doma mám. Trochu jsem se bála, když jsem si ji kupovala, že ji třeba nevyužiju, že bude opravdu spíš do těch obchodů, ale ne... jsem s ní moc spokojená. Žehlení je s ní opravdu velmi pohodlné.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...