Zdravé mlsání

Sarkez | 17.01.2024 14:20

Holky co rády mlsáte? Ale chtěla bych něco trošku zdravějšího, nemysllím úplně nějaké pečené věci, ale když Vás chytne mlsná a nechcete sáhnout vyležene po Kindr..

viky.beckham | 28.10.2024 19:46

@martina.marna Dobrý den, koukala jsem na ty prášky y vypadají super :) Máte tip na konkrétní recepty? 

martina.marna | 27.10.2024 21:35

Já se teda přiznám že si upeču - vždy vím co jsem použila a dá se upéct samozřejmě i zdravější varianta, kdy se můžu podělit i s dětmi. Mám ráda linecké, domácí nanuky, klidně i jen narychlovku lívance. Abych si to hezky obzvláštnila, používám přírodní barvící prášky od happy - power - jsou fakt super, mají v sobě několik minerálů a vitamínů, některé jsou bez chuti a některé více nasládlé. :) Já i děti to máme moc rádi. 

RybickaMala | 24.08.2024 20:11

Já taky když potřebuju mlsat, tak se snažím sáhnout po nějaké zdravější varientě. Kupuju si "sladkosti" na alpiku. Mají tam spoustu variant pro zdravé mlsání. Mám nejradši jablečné tyčinky nebo zázvorové bonbony s mangem :-)

Alexx | 25.01.2024 13:45

Já si objednávám tady https://www.notino.cz/zdrava-vyziva/, protože na většinu věcí mají lepší cenu. :) Miluju jakékoliv oříškové másla, mrazem sušené ovoce a hrozně jsem si zamilovala Yuzu marakuja. Naprosto skvělá záležitost, dávám si to do jogurtu, čaje nebo na snídani na musli. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.