Čauky holky. Hledám tipy na zajímavá místa pro děti v Praze, něco, kde se zabaví, vyřádí a ideálně se i něco nového dozví. Máte nějaké osvědčené a oblíbené lokality, kam rádi chodíte s dětmi? Klidně venkovní i vnitřní aktivity, ať máme možnosti na každé počasí. Předem děkujuu :-)
Ahoj, za mě určitě Galerie Harfa. Mají tam skvělé jídlo a pro děti několik atrakcí - tvořící kroužek pro děti v Bambuli, teď se budeme otevírat v dubnu znovu jejich proslulý dinopark. Děti se zabaví, unaví a jsou plné dojmů ještě další týden. :))
Ahoj, úplně ti rozumím, měla jsem to doma dost podobně. Můj partner se tomu taky nejdřív bránil, nechtěl o tom moc mluvit a pořád to sváděl na únavu. Jenže já viděla, že ho to taky trápí, i když o tom nechtěl mluvit. Nakonec jsem vzala iniciativu do vlastních rukou a objednala mu Red Power https://supererekce.cz/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html. Nejdřív byl skeptický, ale když viděl, že to fakt pomáhá, začal si ho objednávat sám. Pokud vidíš, že se tomu vyhýbá, možná jen potřebuje trochu nakopnout, nenásilně, v klidu, ale zároveň mu dát najevo, že ti na tom záleží. Držím palce! ❤️
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...