Vybavení do interiéru

martina.marna | 22.06.2024 11:31

Ahoj holky, dáte mi sem tipy, co se vám osvědčilo při zařízení domácnosti? Nějaké vychytávky, věci, co vám usnadnily práci, dekorace, různé vybavení, apod? Děkuji moc

Stanička | 11.03.2025 22:39

Holky, hned jsem na jejich stránky nakoukla a mají tam i hvězdnou mapu, na kterou jsem někde před časem narazila a moc se mi líbila. Je to super jako dáreček k výročí, takže jdu hned objednávat :)

Martička | 08.03.2025 22:52

Já jsem je už podruhé nechala dělat tady www.povesto.cz/p/obraz-s-vlastni-fotkou  a musím říct, že jejich práce je skvělá. Navíc je to krásné i jako dárek pro rodinu a blízké. 

Bohumilka | 06.03.2025 0:13

Dobrý večer, holky poradíte prosím kde nechat udělat obrazy s fotkami dětí? Prosím nejlépe ověřený e-shop, se kterým máte osobní zkušenost.

martina.marna | 22.02.2025 12:10

Ahoj! 😊 Za mě určitě doporučuju bezdotykový odpadkový koš, konkrétně tady tento z Bezdoteku https://www.bezdoteku.cz/bezdoteku-odpadkovy-kos-bezdotykovy-nerezovy-2wings-hranaty-senzorovy-68-l/ Mám ho doma a je to fakt super věc. Díky senzoru se otvírá sám, takže při vaření nebo úklidu nemusíš sahat na víko špinavýma rukama. Navíc vypadá elegantně a skvěle se hodí do moderní kuchyně. Určitě jedna z věcí, co mi usnadnila život.

Saandra | 18.12.2024 20:55

Souhlasím, taky jiné povlečení než od Matějovského nekupuju. Mají i krásné vánoční, toto jsem si objednala nedávno já www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-merci.html 

Adelinda | 13.12.2024 22:34

Já doporučím povlečení Matějovský - jsem s ním maximálně spokojená! Kvalita látky je vynikající - bavlna je příjemně měkká na dotek a ani po několika praních neztrácí tvar ani barvu. Navíc mají i luxusní materiály - třeba damašek, satén nebo hedvábí.

Hana | 11.12.2024 21:26

Holky, napíšete kde objednat krásné a hlavně kvalitní povlečení? Jaká značka je nejlepší a hodí se třeba i jako dárek?

RenatkaVl | 25.11.2024 12:02

Já jsem nám jako dekoraci do obýváku nechala udělat fotoobraz z našeho rodinného focení. Objednala jsem ho na Impresi.cz kde to opravdu perfektně natiskli na kvalitní plátno a vypadá to krásně heart

Adelinda | 23.11.2024 0:31

Holky, já jsem od nich taky objednávala zatemňovací závěsy do všech pokojů v době a jsou super. Jednak vypadají místnosti útulněji a jednak udělají perfektní tmu. Navíc mají vše kvalitně zpracované a taky kvalitní materiály. Tady máte odkaz na závěsy www.biante.cz/zatemnovaci-zavesy-blackout-dimout 

Hana | 19.11.2024 1:43

Eva K. - Zdravím, doporučím mrknout na e-shop Biante - mají velký výběr, vše kvalitně zpracované a z kvalitních materiálů.

RybickaMala | 18.11.2024 21:56

Já jsem hodně věcí do domácnosti pořídila tady https://www.atraktivni.cz/diskuze/detail/vybaveni-do-interieru/2953/1. Především povlečení, který je teda nejlepší, co jsem kdy měla. Mají velký výběr a nejradši bych koupila snad všechno, takže často naši sbírku rozšiřuju o nové kousky :-D ale fakt se to vyplatí, protože je to kvalita, co vydrží roky. A kromě toho odtam máme i všechny ručníky, utěrky, prostírání. Je tam toho opravdu spousta, tak doporučuju na to mrknout a projít. Obzvlášť teď před vánoci se tam dají najít super tématické kousky. 

Sarkez | 18.11.2024 20:41

Ahojky, když u té domácnosti... Mám dotaz - máte doma někdo fotoobrazy? 😊 Chci je letos dát rodině jako vánoční dárek, protože mi to přijde jako skvělý a osobní doplněk, který navíc udělá radost. Jen hledám, kde je objednat, aby byly opravdu kvalitní – ideálně s pěknými barvami, odolným plátnem a pevným rámem. Napadlo mě, že by bylo super, kdybych si mohla vybrat i nějaký speciální formát, třeba vícedílné obrazy nebo něco trochu kreativního. Máte někdo tip na ověřeného dodavatele? Díky moc za rady! 😊

Sarkez | 18.11.2024 20:41

Ahojky, když u té domácnosti... Mám dotaz - máte doma někdo fotoobrazy? 😊 Chci je letos dát rodině jako vánoční dárek, protože mi to přijde jako skvělý a osobní doplněk, který navíc udělá radost. Jen hledám, kde je objednat, aby byly opravdu kvalitní – ideálně s pěknými barvami, odolným plátnem a pevným rámem. Napadlo mě, že by bylo super, kdybych si mohla vybrat i nějaký speciální formát, třeba vícedílné obrazy nebo něco trochu kreativního. Máte někdo tip na ověřeného dodavatele? Díky moc za rady! 😊

Eva K. | 16.11.2024 22:16

Zdravím všechny, prosím dáte mi doporučení na dobrý e-shop, kde bych mohla objednat zatemňovací závěsy jak do ložnice, tak do dětského pokoje?

Sarkez | 23.08.2024 21:33

No... co se týká různých dekorací, tak já osobně mám moc ráda originalitu. Hledám hlavně produkty regionální, ty kupuju moc ráda :) Mám oblíbený tento shop https://www.placestore.cz/. Doporučuju kouknout, protože mají opravdu skvělé a designové kousky :)

1 2

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.