Moc všechny zdravím, tady se všechno ví :) Poradíte prosím, jak mít vyprané prádlo dlouho voňavé? Máte nějaký tip nebo trik jak na to?
Souhlasím s Viky. :) Začínala jsem u nich s papírkami a už mám všechno co se praní a sušení týče doma. :) Ty vůně jsou parádní. Opravdu krásně voní, navíc i když do prádla přidám jejich Vůně do prádla, tak mohu dát potom prádlo do sušičky a neničí jí to. A vůně se o to více rozvoní. :)
Já za sebe můžu doporučit prací papírky a parfém od Ecohaus. Vše mi krásně voní, skříň mi voní klidně týden po vyprání prádla a trička i při fyzické aktivitě stále voní. Zároveň to nijak nedráždí pokožku, jsem atopik a vše je v pořádku. :)
Taky tyto vůně do pračky kupuju a konečně prádlo voní déle než jeden den! Je to paráda, vůně vydrží a je moc příjemná www.bellitia.cz/prirodni-vune-do-bytu/vune-do-pracky/erbal-parfem-na-prani-do-pracky-agon-200-ml.htm
Já jsem nedávno na doporučení kamarádky koupila vůni do pračky AGON a je skvělá. Pokud jste aktivní a máte ráda svěží vůně, které opravdu dlouho vydrží, tak je zkuste. Stačí malé víčko vůně do praní a je to - prádlo krásně voní a vůně vydrží několik dní. Najdete ji na bellitia.cz.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...