Únava, dieta - vitamíny
Margita |
14.09.2019 12:23
Zdravím, poslední dobou bývám dost unavená, jelikož jsem začala po několika letech pravidelně sportovat, v práci je toho nad hlavu a taky zkouším novou dietu. Nic drastického, jen jsem to v minulosti dost přeháněla se smaženým, dost často jsem měla maso atp., takže jsem se rozhodla pro změnu. Na doporučení kamarádky jsem se začala zajímat i o vitamíny, tak když už jsme u té stravy, máte nějaké tipy? Teď přes podzim mi jde hlavně o B a C.
Hvezda |
19.09.2019 21:14
Za mě také vitamíny, já mám doma zatím jen Céčko jako klasiku, ale ten Multikomplex vypadá, co jsem se koukala na netu, velice fajn. Je to tohle, ne https://www.drmax.cz/swiss-naturevia-multikomplex-tbl-60 ?
Nicolle |
18.09.2019 21:45
Mně na únavu nejvíc zabírá pořádná várka ovoce, takže pokud máte ráno chvilku, doporučuju udělat si nějaké pořadné smoothie a věřím, že pomůže.
RenatkaVl |
17.09.2019 19:58
Tuhle únavu moc dobře znám, mám to takhle snad každý podzim. Co se vitamínů týče, určo mrkněte na Naturevia Multikomplex, jak už název napovídá, je to úplně super mix vitamínů - tuším B,C A a je bohatý i na vápník. My ho bereme s přítelem 1x/2dny a cítím se fakt suprově :-)
Dominika |
15.09.2019 21:32
No já to hlavně doporučuji nepřehnat, jelikož to pro tělo může být moc změn najednou (sport, pracovní vytíženost, jídlo), tak aby to nakonec spíš nebylo kontraproduktivní. Jinak držím palce!
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.