Tipy na dobrou kávu

martina.marna | 19.10.2024 17:49

Ahoj holky, vy které máte doma kávovar, jakou do něho kupujete kávu? S jakou značkou jste spokojené? Já už jsem vyzkoušela snad skoro všechny značky co jsou k dostání v obchodech a pořad se nějak né a né trefit.  Přemýšlím, že bych zkusila objednat něco na internetu.

martina.marna | 16.11.2024 21:30

Hezký večer holky, tak jsem vyzkoušela na základě doporučení kávu z mandlarna.cz a je výborná, chutná i návštěvám, kolegyňkám v práci. Budu kupovat i dárkové sady na Vánoce, každé návštěvě trochu vždy odsypu. Moc díky za doporučení, je perfektní, sladká, ne moc kyselá a provoní celý byt. :) 

RybickaMala | 30.10.2024 21:54

Já jsem se na ten e-shop koukala a ta káva mě teda hned zaujala. Ty kupuješ zrna nebo mletou? :) 

Sarkez | 23.10.2024 21:01

Ahoooj :) No, my kávovar doma teda máme, ale můžu ti říct, že než jsme koupili kávu, která by nám všem vyhovovala, to bylo teda náročný :D Zkoušeli jsme opravdu hodně značek :D Teď jsme narazili na mandlovou kávu z Mandlárny a zrovna ji testujeme :) Zatím teda můžu říct, že je to opravdu něco jiného. Má jemnou mandlovou chuť, nádhernou vůni a navíc je z čerstvě pražených zrn. Koupili jsme ji na e-shopu mandlarna.cz :) Určitě doporučuji vyzkoušet, pokud hledáš něco speciálního! 😊

viky.beckham | 20.10.2024 23:23

Nazáárek  :-) Taky jsem dlouho hledala tu správnou kávu, protože ty běžné značky z obchodů mi nějak neseděly. Nakonec jsem začala objednávat kávu online a to byl gamechanger! Doporučuji ti zkusit zrnkovou kávu Blue Orca Cubana Tocororo https://www.hama.cz/blue-orca-cubana-tocororo-zrnkova-kava-1-kg/ má bohatou chuť s jemným nádechem kakaa a ořechů, což je podle mě skvělá volba, pokud hledáš něco speciálního.

Co se týče e-shopu Hama.cz, objednávala jsem tam a byla jsem spokojená. Rychlé doručení a káva byla perfektně čerstvá. Určitě to stojí za zkoušku, dej vědět, jak ti chutnala!

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.