Svatba

Sarkez | 11.09.2024 22:50

Ahoj všem, tak se konečně budu vdávat a jsem neskutečně šťastná! 😊 Přípravy už jsou v plném proudu a pomalu chci začít vybírat svatební šaty. Hledám nějaký příjemný svatební salon v Pardubicích nebo okolí, kde by se mi opravdu věnovali. Plánuji jít i s mamkou, která si tam také bude chtít půjčit šaty. Máte nějaké doporučení? Moc díky za tipy! 😊

RenatkaVl | 25.10.2024 14:03

Kdybyste někdo sháněl perfektní svatební salón ve Středočeském kraji, tak moc doporučuju salón TyAno v Benešově. Nemohla jsem si nikde vybrat a až tady konečně měli to co jsem si představovala. Mají veliký výběr překrásných šatů ve všech velikostech a mají úžasný přístup. Cítila jsem se tam jako v nějakém romantickém filmu :)

RybickaMala | 26.09.2024 11:18

Ahoj, moc gratuluji k zasnoubení a nadcházející svatbě! 😊 Pokud hledáš svatební salon v Pardubicích a chceš, aby se ti věnovali na 100 %, určitě bych ti doporučila podívat se na saty-rosulkova.cz. Mají opravdu krásný výběr svatebních šatů a navíc jsou známí svým vstřícným a milým přístupem. A co je skvělé – mamka si tam taky určitě vybere krásné společenské šaty! Bude to krásný zážitek pro vás obě. 😊 Hodně štěstí při výběru!

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.