Problémy v sexu
Hvezda |
09.10.2014 12:31
Ahoj holky. Rozhodla jsem se založit takové choulostivé téma.
Máte taky někdo problémy v sexu?
Já mám problém takový trošku jiný. Mám hodně zvětšené pysky (po porodu) a je to ted docela problém i v sexu. Nevím co s tím :(
Máte někdo podobnou zkušenost?
Emus |
29.08.2016 8:56
Zkus ten satisfyer nebo womanizer, je to hodne podobny :-)
Lenulina |
08.08.2016 19:29
Joo to by mohlo zabrat, nedas mi nejaky typ co bych tak nejk mela koupit?
Emus |
17.06.2016 20:42
Co nejakymi erotickymi pomuckami? Nam to s muzem docela pomohlo, doma mam satisfyer a jsem spokojena, uz to neni v loznici takova nuda a jemu se to taky libi
Lenulina |
19.05.2016 17:32
Jak ozivit ten sex? Prijde mi to uz jako stereotyp :(
Hvezda |
04.02.2015 16:04
Jo vidiš to, taky jsem tu dlouho nebyla. No šla jsem na to ! A jsem moc spokojená, je to velký rozdíl, hned to bylo poznat. Jsem ráda, že jsem na to šla, tak díky Tobě :-) Tak ještě jednou moc díky, máš to u mě.
Dominika |
23.01.2015 12:14
Ahoj,t ak jsem po dlouhé době zase zabrousila sem, a vidim, že ani nevím, jak ti to dopadlo. Doufám, že už máš taky po problémech a všechno je vpořádku :)
hm?
Hvezda |
03.11.2014 11:13
Jojo však jasně, já ti moc děkuju :)
Volala jsem si tam a všechno mi vysvětlili, jsem objednaná, zítra na to jdu. Tak jsem zvědavá.
Dominika |
24.10.2014 13:06
No víc poradit nemůžu no, jí to pomohlo, byla spokojená, tak uvidíš, jestli do toho půjdeš nebo ne :)
Hvezda |
20.10.2014 10:58
Je moc děkuju!! Tak to čučim, že nějaký takový způsob existuje, to jsem ještě neslyšela.
Je to zvláštní, že by to opravdu tak zlepšílo? No zkusím se s nimi spojit , třeba mi to objasní, jako kdyby to tak opravdu pomáhalo, tak bych do toho určitě šla, jde mi o to, a by to nebyly vyhozené peníze, ale když to tvé segře pomohlo, tak snad to tak je :)
Dominika |
15.10.2014 10:08
Tak jsem se ptala a prý se máš podívat sem http://formeclinic.cz/cs/revoluce-v-intimni-estetice-protege-intima/
Tam se prý dočteš všechno, jak to funguje, mají tam i fotky koukám. Asi je to o dost lepší potom.
Jako fakt si to chválila, byla spokojená. Dost jí to předtím trápilo ;)
Hvezda |
14.10.2014 12:11
Ahoj Domkko. To bys byla hodná, budu ráda za každé info :-)
Moc děkuji
Dominika |
13.10.2014 10:20
Ahoj Hvezdo.
Já s tímto naštěstí problém nemám, ale vím, že moje sestra měla. A byla někde v Praze a ted to má prý úplně vpohodě. ´Jestli chces, zeptám se ti na nějaké info. Moc o tom nevim, kde a na čem to byla.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.