Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na zkušenost s polévkovarem? Koupit nebo ne? Vy, co ho máte - využijete ho?
Dobrý večer, já mám od tescomy. Je tam jednoduchá manipulace, šetří to Váš čas, ať už při přípravě a nebo úklidu. :) Za mě je to fajn pomocník a šetřič času a práce.
Já mám doma polévkovar Tescoma President 1.75 l a musím říct, že je to velký pomocník, zvlášť pokud máte rádi krémové polévky, smoothies nebo dokonce kaše. Stačí jen vložit suroviny, nastavit program a za pár minut je hotovo – opravdu jednoduché :) Využívám ho hlavně na podzim a v zimě, kdy si často děláme dýňovou nebo hráškovou polévku. Líbí se mi taky, že má mixér integrovaný, takže šetří čas i nádobí. Pokud máte rádi rychlé a zdravé vaření, určitě doporučuji.
Mám tento www.domo-elektro.cz/p/domo-do727bl-multifunkcni-automaticky-polevkovar-nerez jak jsem psala - je to perfektní pomocník, dělám v něm i marmeládu.
Moc děkuji za komentář - na stránkách mají vícero druhů polévkovarů, který máte prosím konkrétně Vy?
Zdravím, já jsem si ho přála pod stromeček a od té doby v něm vařím pořád. Polévku udělá skvěle a bezpráce. Za mě je to skvělý pomocník, mám ho od značky DOMO.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...