Podrážděné oči
martina.marna |
16.11.2024 15:53
Ahoj holky, poslední dobou mě trápí podráždění a suchost očí, hlavně večer nebo po delším koukání na obrazovku. Máte nějaké tipy, co na to pomáhá? Znáte třeba dobré oční kapky nebo jiné osvědčené metody, které vám zabraly? Díky moc za rady! 😊
Denda |
12.12.2024 0:57
Ano, sprej můžete použít klidně i na dítko, pokud je mu víc než 3 roky a dětem je příjemný, protože se nedává do oka, ale stříká se na zavřená víčka www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml
Saandra |
08.12.2024 22:00
Dobrý večer, mě zaujalo, že jde o sprej - nevíte prosím, jestli by ho mohly používat i děti? Synovi jsou 4 roky a chodí do kroužku plavání, no a často si na podrážděné oči stěžuje, ale kapky nesnese.
Denda |
05.12.2024 23:38
Taky mám se sprejem Tears Again tu nejlepší zkušenost. Mě osobně nevyhovovaly kapky, jsem pořád na cestách a kapat si někde, když má člověk neumyté ruce, mě teda nebavilo. Tento sprej je výborný, očí se nemusím vůbec dotýkat a úleva se dostaví opravdu rychle. Taky ho objednávám na alphega.cz.
viky.beckham |
05.12.2024 22:47
Ahoj Evčo :), vůbec nevadí, když nosíš kontaktní čočky, sprej Tears Again je s nimi plně kompatibilní. Aplikuje se na zavřená víčka, takže čočky vůbec nepřijdou do kontaktu s jeho složením.
Eva K. |
01.12.2024 17:54
Holky, nevadí prosím, když nosím kontaktní čočky? Taky bych tento sprej zkusila.
viky.beckham |
17.11.2024 14:29
Ahoj! Podráždění a suchost očí znám moc dobře, hlavně po dlouhém dni u počítače. Co mi pomohlo, je dodržovat pravidla jako "20-20-20" (každých 20 minut koukat 20 sekund na něco vzdáleného) a používat speciální produkty pro úlevu. Rozhodně bych doporučila Tears Again oční sprej s lipozomy https://www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml Stačí ho nastříkat na zavřená víčka, což je super, pokud ti nevyhovují klasické kapky. Rychle zvlhčuje oči, nezničí make-up, a můžeš ho používat i s kontaktními čočkami. Navíc je ideální na cestování nebo když máš unavené oči po dlouhém koukání na obrazovku.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.