Parfémy
viky.beckham |
10.05.2023 13:10
Čau všichni, prosím, tipy na parfémy, nějaké netradiční, co mají výdrž, svěží, žena 30+, díky.
Sarkez |
28.07.2023 16:50
Jo jako jás si taky samozřejmě beru i klasické parfémované vody, Mexx mi taky voní. Ale tato mě prostě učarovala, takže jsi si ji musela objednat. :) Já si to nechávám posílat vždy na prodejnu a pak si ještě kolikrát vyberu něco na místě, to je trochu past pro mě. :D
Hajanaaa |
28.07.2023 14:49
Tak tam mají hromady voňavek, tam si vždycky vyberu já jsem teda trochu na levnější, mám ráda i od Mexx voňavky. Ale chápu, že to nespadá do speciální vůně. :)
Sarkez |
27.07.2023 18:11
Mugler-Angel Nova, je teda dražší, ale skvělá. Opravdu dlouhá výdž, květinová s citrusem. Svěží.Brala jsem teď na notinu, protože je levější, předtím mi ji vybral partner a trefil se. Parádní.
Margita |
20.05.2023 16:19
Také doporučuji zmíněný parfém, na léto je ideální, opravdu připomíná moře, v chladnějším období pužívám spíše Saffron Jasmine Amber, je trošku hřejivější a voní po šafránu, mám to spojeno docela s Adventem.
Stanička |
18.05.2023 8:54
Ahoj, doporučuji zkusit Sage Seawed Salt https://shop.tomasarsov.cz/sage-seaweed-salt-50ml-parfem/ od Tomas Arsov. Je jemný, svěží, elegantní a voní jako léto u moře. Používám pravidelně v tomto období až do podzimu. Krásně drží na těle, stříkám i do vlasů.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.