Očista těla
Sonička |
19.09.2022 22:54
Dobrý večer, poradíte - chtěla bych si teď na podzim udělat očistu těla. Máte někdo zkušenost, poradíte, co Vám vyhovuje a co se Vám osvědčilo?
martina.marna |
16.11.2024 15:24
Zdravím, na podzimní očistu těla můžu doporučit křemelinu. Je skvělá na detoxikaci organismu. Užívám ji už dva roky a pomohla mi nejen s trávením, ale i s celkovým pocitem lehkosti a energie. Je přírodní a navíc bohatá na minerály. Můžu doporučit tady tuto z Vitatredndu https://www.vitatrend.cz/kremelina-vitatrend-1kg/ Za mě opravdu super volba pro očistu těla :-)
Sarkez |
26.10.2024 0:18
Ahoj, taky jsem na podzim hledala něco na očistu a zkusila jsem směs zelených superpotravin Premium Green Powder od Puhdistamo, kterou najdeš na Alpik.cz. Směs obsahuje kvalitní chlorellu, spirulinu, zelený ječmen a další, co pomáhají s detoxikací, podporou trávení a celkovým posílením těla. Užívám ji hlavně ráno ve vodě nebo smoothie a cítím se díky tomu energičtější a lépe zvládám i sychravé počasí. 😊 Podzim je skvělý čas pro očistu, hlavně když chceš trochu posílit tělo před zimou.
viky.beckham |
02.08.2024 22:42
Já beru, nejen na očistu, ale tak celkově pro lepší zdraví, ječmen a chlorellu. Mají řadu tělu prospěšných látek, takže posiluje i imunitu nebo má příznivý vliv i na spychiku. Pokud můžu doporučit fakt kvalitní, tak ty mají v Green Ways. Zakládají si na tom, aby jejich produkty byly té nejvyšší kvality a nebyly to jen bezvýznamné doplňky stravy, kterých se dá koupit na internetu nespočet.
RenatkaVl |
22.10.2022 20:45
Já teda neprovozuju žádné drastické očistné kůry, ale pravidělně beru talbetky pangamin ostropestřec a střeva pracují tak jak mají, takže ani žádnou kůru nepotřebuju :)
Sonička |
25.09.2022 12:20
Děkuji všem za diskuzi a komentářa a hlavně za doporučení na kúru Trizones. Líbí se mi, že je 100% přírodní a z bylinek, hned jsem si ji objednala a těším se až s ní detox začnu.
Simina |
24.09.2022 11:07
Tady na ni máte odkaz https://www.neozen.cz/detoxikace-organismu/ocistna-kura-trizones/ Jde o český produkt, má 100% bylinkové složení, a když se zaregistrujete dostanete 20% slevu.
Hana |
23.09.2022 19:28
Jak se prosím kúra užívá, napíšete jak to probíhá a co se s tělem těje? Taky bych do detoxu těla šla, člověk je teď unavenej a bez energie.
Simina |
21.09.2022 21:11
Doporučím kúru Triozen, ta je výborná. Zkoušela jsem různé kúry, ale tato mi sedí nejvíc, dělám si ji pravidelně 2x do roka.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.