Nemá chuť na sex
viky.beckham |
08.10.2024 20:31
Ahoj holky,
potřebuju se s vámi poradit, protože poslední dobou jsem dost zmatená a nevím, jak to řešit. Můj manžel úplně ztratil zájem o sex. Nejdřív jsem si říkala, že je to třeba stres z práce nebo nějaké dočasné vyčerpání, ale už to trvá docela dlouho a začínám být nervózní. Nemluví o tom, a když se zeptám, vždycky to nějak odbude.
Snažila jsem se vytvořit příjemnou atmosféru, iniciovat intimní chvilky, ale nic moc nefunguje. Nevím, jestli je problém ve mně, nebo jestli má on nějaké starosti, o kterých nemluví.
Máte některá podobnou zkušenost? Co byste mi doporučily? Jak to jemně otevřít, aby se necítil pod tlakem, ale abychom to mohli nějak vyřešit? Díky moc za jakékoliv rady nebo postřehy.
martina.marna |
15.10.2024 20:12
No ten můj je naštěstí dost střelec co se týče řešení problémů. Takže si prostě jednoho dnes pořídil přírpavky na podporu erekce. Objednává si je na internetu, ze supererekce. Má Láng Čínské štěstí, které je na bylinné bázi. Od té doby je tento problém u nás brán jako vyřešení, což jse fakt ráda :-)
viky.beckham |
14.10.2024 18:28
Mooc díky za reakci Marťo. Vím že je to dost osobní otázka, ale jak to u vás dopadlo? Vyřešili jste to nějak? Zašel tvůj chlap za nějakým odborníkem nebo tak něco?
martina.marna |
12.10.2024 9:19
Ahoj, to musí být náročná situace. Myslím, že první krok je určitě zkusit s ním o tom jemně promluvit, třeba mimo ten intimní kontext, aby necítil tlak. Mohlo by pomoct dát najevo, že ti na něm záleží a chceš vědět, jestli třeba něco nepotřebuje nebo neprožívá nějaké starosti, o kterých nevíš...Možná to vážně souvisí se stresem nebo vyčerpáním.. Nebudu kecet, cca rok zpátky jsem řešila doma něco podobnýho.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.