Ahoj holky, mám takové citlivé téma a zajímalo by mě, jestli jste některá řešila něco podobného. Poslední dobou to s partnerem v posteli nějak neklape – není to o tom, že bychom se neměli rádi, ale spíš jakoby chyběla ta jiskra. Zkoušeli jsme mluvit, ale zatím se nic moc nezměnilo. Máte nějaké tipy, jak to zlepšit nebo čím to může být? Díky za vaše rady.
Díky moc Marťo. Můžu se zeptat za jak dlouho ti to z té supererekce přišlo domů?
Manža si objednává tady tento Runner Gel ze supererekce https://supererekce.cz/13-runner-gel-5-kusu.html Bere to už dlouho a u nás v ložnici vše bez problémů :-)
Ahoj Marťo, moc díky za odpoveď. Můžeš mi dopručit prosím něco konkrétního co používáte doma?
Čauky, chápu, že tohle téma může být citlivé, ale je skvělé, že jste o tom s partnerem začali mluvit komunikace je první krok. Někdy stačí jen trochu experimentovat, třeba společně vyzkoušet něco nového, co oživí váš vztah. Může to být třeba romantický víkend, nové podněty v posteli, nebo dokonce i změna prostředí. Pokud máte pocit, že jde o energii nebo vitalitu, mohly by pomoct i doplňky stravy na podporu libida a vitality. Ten můj si podporu erekce kupuje a nevidím na tom nic špatného.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...