Nejlepší metody pro prodloužení vlasů

martina.marna | 18.01.2025 15:22

Ahoj holky, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s prodloužením vlasů? Jaké metody podle vás fungují nejlépe a jsou šetrné k vlasům? Zajímá mě, jestli někdo z vás už podstoupil prodloužení a jaké výsledky to mělo. Jak dlouho vám to vydrželo a co všechno je potřeba k údržbě? Děkuji za všechny tipy! 😊

RenatkaVl | 25.01.2025 19:25

Já jsem toužila po tom mít dlouhé a zdravé svoje vlasy. Dlouho jsem řešila slabé a padají vlasy a nic mi na to nepomáhalo. Nakonec jsem šla na radu kamarádku na vlasovou kliniku clinicalhair.cz kde mi konečně daly vlasy do pořádku. Sdílím mou zkušenost všem kdo taky chtějí mít krásné svoje vlasy, snad to někomu pomůže kiss

viky.beckham | 19.01.2025 15:28

Čauky, prodloužení vlasů je skvělý způsob, jak rychle změnit svůj vzhled, a za mě je jednou z nejlepších metod clip-in vlasy. Jsou šetrné, protože je nenosíš pořád, a zároveň ti umožní upravit délku i hustotu vlasů podle potřeby. Navíc je jejich aplikace jednoduchá – zvládneš to sama doma za pár minut, což je super výhoda.

Já nakupuju na Vlasy-levne.cz, kde mají široký výběr clip-inů z pravých vlasů, takže vypadají přirozeně a dobře se s nimi pracuje. Údržba je taky snadná – stačí je občas umýt jemným šamponem, nechat volně uschnout a po použití uložit, aby si zachovaly svůj tvar a kvalitu.

Clip-iny mají i tu výhodu, že si můžeš vyzkoušet, jak by ti delší nebo hustší vlasy slušely, než se rozhodneš pro trvalejší metody, jako je keratin nebo pásky. A co je nejlepší? Nepoškozují tvoje vlastní vlasy.

Pokud hledáš něco praktického, efektivního a snadno udržovatelného, clip-iny určitě stojí za vyzkoušení. 😊

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.