Nedostatek sexu ve vztahu

viky.beckham | 16.09.2024 18:17

Hezký večer. Chtěla bych se vám svěřit s mojí situací. Jsem s přítelem 3 roky. Doposud všechno klapalo jak mělo. Zhruba posledního půl roku nám to nějak přestalo fungovat v posteli. Nedokážu říct přesně kdy nastal ten zlom, ale teď spolu spíme třeba jen dvakrát do měsíce. Častou jsou pokusy, ale parner prostě nemůže, nejde mu to. Tak proběhne jen mazlení a nic víc. Měla jsem už víc vztahů, ale tohle jsem ještě nikdy neřešila. Prvně jsem myslela, že to třeba jen blbá etapa, ale už se to táhne hodně dlouho.

martina.marna | 22.09.2024 12:04

A nepřemýšleli jste o nějaké podpoře co by pomohla tomo tvýmu tak nějak nabudit? Můj parner třeba občas používá toto toto https://supererekce.cz/25-runner-gel-2-kusy.html Má to hodně intentivní a rychlý nástup. Nám to hodně pomohlo v sexuální oblasti, hlavně parnerovi se zase vrátilo sebevědomí. 

viky.beckham | 21.09.2024 21:16

Děkuju moc holky za odpovědi. No je fakt, že od té doby co přítele povýšili na vedoucí funkci mi přijde neustále napjatý. Často myšlenkama jinde . Já bych právě tu intimitu nějak znovu nakopla. Jen teď nevím, zda je to úlně o mně, nebo je ten problém spíš na jeho straně. 

RybickaMala | 20.09.2024 21:14

Ahojky, jojo, chápu, že to musí být pro vás oba náročná situace. Tohle téma je citlivé, ale neboj se, není to nic neobvyklého a může to být jen dočasné. Nejeden pár si tím prošel... I my... Je možné, že partner prochází nějakým stresem nebo fyzickými změnami, které mohou ovlivňovat jeho výkon v posteli. Důležité je si o tom otevřeně promluvit a zjistit, co by mohlo být příčinou. Někdy i maličkosti, jako únava nebo pracovní stres, mohou hrát velkou roli. Co se týče oživení intimity, můžeš třeba zkusit přidat do vztahu něco nového a vzrušujícího. Já jsem si nedávno koupila krásné prádlo od https://sheio.cz/, které je elegantní a svůdné zároveň. Opravdu nám to pomohlo trochu zpestřit večery :) Držím palce, aby se situace brzy zlepšila! 😊

martina.marna | 20.09.2024 14:52

To je náročná situace. Moc dobře znám. Doma jsme měli pdoboný problém. Hele ono to často může pramenit ze stresu. Není ten tvůj teď pod nějakým tlakem? Třeba v práci?

martina.marna | 20.09.2024 14:52

To je náročná situace. Moc dobře znám. Doma jsme měli pdoboný problém. Hele ono to často může pramenit ze stresu. Není ten tvůj teď pod nějakým tlakem? Třeba v práci?

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.