Nafouklé břicho a zlepšení zažívání
Eva K. |
02.01.2024 21:45
Dobrý večer, chtěla bych si po Novém roce zlepšit zažívání, mám dost nafouklé břicho, poradíte?
Saandra |
10.12.2024 22:13
Ze své zkušenosti můžu říct, že ano - i při různých chorobách se zelené potraviny doporučují a můžou zafungovat i na zlepšení zdravotního stavu. Tady máte odkaz na jejich stránky, kde je můžete objednat. Navíc, když se zaregistrujete, tak máte výhody vč. balení 3+1 balení chlorelly a ječmene zdarma www.gw-int.net/nakupujte-chytre
Adelinda |
06.12.2024 21:51
Holky, díky za tip na zelené potraviny - myslím, že by to mohl být taky super dárek třeba pro moji mamku, která bojuje s různými chronickými chorobami. Co myslíte?
viky.beckham |
05.12.2024 22:33
Zdravím, úplně souhlasím s Dendou. Kombinace chlorelly a ječmene je skvělá věc! 😊 Taky si dávám mezi nimi pauzu, aby tělo využilo maximum. Už dva roky objednávám právě od Green Ways a jsem moc spokojená. Kvalita je fakt znát, výsledky jsem na sobě cítila docela rychle. Takže za mě rozhodně můžu doporučit.
Denda |
03.12.2024 21:24
Zdravím, doporučuje se určitě kombinace obou zelených potravin, takže chlorelly i ječmene, pak je přínos pro tělo větší, a taky se nemusí užívat tak velké dávky. Pokud se rozhodnete pro obojí, je dobré si mezi užíváním nechat prostor, teda neužívat zároveň, aby tělo každou potravinu správně a plně využilo. Já jsem na sobě viděla výsledky už po pár dnech, ale je to dost individuální. Taky je důležité vybrat kvalitní značku, která dbá na správné složení a ingredience. Já jsem si nechala poradit a kupuju je od značky Green Ways a jsem moc spokojená.
Eva K. |
01.12.2024 16:16
Holky, prosím ty zelené potraviny mě zajímají, četla jsem na ně velkou chválu. Zeptám se, jestli je potřeba užívat i ječmen i chlorellu? Nebo stačí užívat jen jednu zelenou potravinu? A za jak dlouho jste na sobě viděly výsledky?
Eva K. |
01.12.2024 16:16
Holky, prosím ty zelené potraviny mě zajímají, četla jsem na ně velkou chválu. Zeptám se, jestli je potřeba užívat i ječmen i chlorellu? Nebo stačí užívat jen jednu zelenou potravinu? A za jak dlouho jste na sobě viděly výsledky?
Hana |
19.11.2024 22:14
Zdravím, sama mám se zelenými potravinami tu nejlepší zkušenost! Zažívání mě už netrápí a nafouklé břicho taky ne, což je super. Doporučím je od značky Green Ways, ty jsou nejlepší. A navíc, pokud se u nich zaregistrujete, máte balení 3+1 zdarma.
Sonička |
16.11.2024 18:41
Dobrý večer, nezkoušel někdo prosím zelené potraviny na zlepšení zažívání? Myslím chlorelu a ječmen?
martina.marna |
21.10.2024 12:28
Dobrý den, probiotika jsou nejdůležitější. Vyzkoušejte https://www.notino.cz/advance/probio24-kapsle-doplnek-stravy-s-probiotiky/p-16117889/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw99e4BhDiARIsAISE7P-WdiTsphveh8RNLRgIIKUVYE-Ngzpu1HBbpUWCTJCf1EZJTFnd4A0aAoUPEALw_wcB je tam 60 kapslí, jsou bez laktózy a lepku, užívám jednu denně. Nejsem nafouklá a upravila se mi i stolice.
Alexx |
29.08.2024 9:55
Kvalitní probiotika jsou určitě super! Já ještě můžu doporučit vitální houby. Přesněji Lví hřívu, která je právě určena při potížích se zažíváním. Určitě je potřeba vybírat výrobce, který má kvalitní zpracování bio kvalitu hub a vysoký obsah hub v samotném produktu.
Nicolle |
22.04.2024 14:53
mně se osvěfčilo probio 15 od czechvirusu..patří k jedněm z nejkomplexnějších probio a už mě netrápí nadýmání ani zažívací potíže, dlouho se mi to vleklo po antibiotikách
Dominika |
25.01.2024 12:37
Bere se jedna tabletka denně před jídlem, tady si můžete přečíst více https://www.h2europe.company/h2-probio/. Mají tam i akci 1+1, takže pokud chcete vyzkoušet, tohle je super akce. Už jsem si sama objednávala do zásoby. Beru je pravidelně už 5 měsíců a cítím se skvěle. Hodně mě pomohly se zažíváním.
Sarkez |
22.01.2024 11:36
A jak často je užíváte? A jak dlouho?
Dominika |
12.01.2024 13:35
Určitě ty probiotika a upravit stravu. Odlehčit, nasadit více zeleniny, ovoce, lehčí jídla, méně cukru a mastného. Co se probiotik týče já teda nádám dopustit na H2 Probio od H2Europe. Mají skvělá probiotika na bázi molekulárního vodíku, takže se mnohem rychleji a lépe vstřebávají.
Saandra |
11.01.2024 21:31
Tady máte odkaz přímo na jejich stránky, kde můžete doplněk stravy objednat a navíc tam najdete veškeré informace www.simplebiotix.cz
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.