Přátelé :) potřebuji trochu inspirace! Hledám kvalitní a originální módní doplňky, které bych mohla nosit každý den. Máte nějaké tipy na značky nebo obchody, kde se dají sehnat skvělé kousky? Ráda bych našla něco, co zaujme a bude opravdu jedinečné. Děkuji za vaše rady!
Já už MS kalhotky nějakou dobu používám a rozhodně stojí za to do nich investovat! Jsou super pohodlné, a hlavně spolehlivé. Mám konkrétně kalhotky Bellinda, a ty jsou opravdu skvělé – měkké, savé a bez obav je nosím i na celý den. Hlavní výhoda je, že se o ně nemusíš tolik starat jako o tampony nebo vložky a jsou šetrné k životnímu prostředí. Takže pokud o nich uvažuješ, určitě doporučuji vyzkoušet, pro mě je to obrovské zjednodušení! 😊
Holky, když jsme u té mody ještě... Napadá mě tak... Co vy a MS pomůcky? Jaké se vám osvědčily? Já docela intenzivne uvažuju o MS kalhotkách, ale zatím nevím, no... Jak to máte vy? Nosíte? Stojí za to do nich investovat?
Jestli jsi z Prahy tak zajdi sem https://www.galerieharfa.cz/ mají super obchody a je tam moc příjemně. Teď mají i velké výprodeje, já odtud mám vždycky nejlepší kousky :-)
Můžu poradit, za mne jedině placestore. Mají neskutečně hezké a orgininální doplňky. Mám od nich koženou ledvinku a ve stejném stylu i peněženku. Jsou to orginální a osobité kousky. Já jsem se do nich zamilovala na první pohled :) Kouni tam, určitě si vybreš.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...