Máte doma polévkovar

martina.marna | 13.02.2025 21:19

Zdraví holky, máte doma polévkovar? Přemýšlím, jestli si ho pořídit, protože miluju polévky a chtěla bych si ušetřit čas. Stojí to za to, nebo je to spíš další zbytečný spotřebič? Jaké jsou vaše zkušenosti? 

viky.beckham | 17.02.2025 19:41

Rádo se stalo! 😊 Objem polévkovaru je 2,2 litru, což podle mě úplně stačí i pro větší porci – třeba na dva dny nebo pro celou rodinu. Co se týče doby vaření, záleží na programu. Krémová polévka je hotová zhruba za 20–30 minut, což mi přijde super, protože se mezitím nemusíš o nic starat. Stačí naházet suroviny, zapnout a o zbytek se postará sám.

Když dělám hustší polévky, občas po dokončení ještě použiju mixér, aby byla fakt jemná, ale většinou to zvládne dobře i sám polévkovar. A pokud chceš jen rychle ohřát hotovou polévku, je tam i režim ohřevu, což se hodí. Celkově je to dost pohodlná věc, hlavně když nemáš čas nebo chuť stát u sporáku. 😊

martina.marna | 16.02.2025 23:21

Díky moc za tip Viky, prosímtě ještě bych měla dvě otázečky. Jaký to má objem a jak dlouho v tom trvá uvařit polívku?  

viky.beckham | 15.02.2025 13:41

Ahojky Marťo, polévkovar rozhodně není zbytečnost do kuchyně. Já můžu doporučit tady tento https://www.domo-elektro.cz/p/domo-do716bl-polevkovar-a-vyrobnik-rostlinneho-mleka Nejenže ti polévku uvaří a rovnou rozmixuje, ale umí i rostlinná mléka, kaše nebo smoothie. Stačí naházet suroviny dovnitř, zmáčknout tlačítko a za pár minut máš hotovo, bez hlídání a míchání. Rozhodně se vyplatí a ušetří dost času. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.