Kvalitní kosmetika na vlasy

Hana | 04.10.2024 0:03

Zdravím všechny, prosím o doporučení na kvalitní kosmetiku na suché a zničené vlasy? Máte doporučení na konkrétní produkty?

RenatkaVl | 23.11.2024 19:48

Já jsem zkoušela všechno možné a nic mi nepomáhalo. Nakonec jsem se objednala na Clinicalhair.cz kde mi udělali trichologické vyšetření a konečně zjistili v čem je problém a cíleně to řešili. Stačilo pár měsíců a vlasy mám hezčí než kdy dřív :-) moc je doporučuju, byla jsem u nich v Praze, ale mají pobočky po celé republice :-)

RybickaMala | 28.10.2024 22:25

Ahojky :) Kvalitní péče je zcela jistě důležitá. O tom není pochyb. Sama se snažím kupovat a používat jen tu nejlepší péči, která se mi osvědčila :) K tomu ale určitě doporučuji zařadit kolagen. Ten s kvalitou vlasů udělá divy :) Já sama užívám kolagenový nápoj od KolagenDrink :) Užívám ho už přes dva měsíce a ty vlasy... Je to na nich opravdu znát. Kvalita se zlepšila, jsou silnější :) Ta mě top péče :) 

martina.marna | 20.10.2024 20:19

Já můžu doporučit hydratační řadu glowroom od revolutionhair. Vlasy se mi změnily k nepoznání! Jsou hebké, voňavé, hydratované a krásné. Jsem moc spokojená že jsem dala na recenze na instagramu a zkusila jejich kosmetiku na vlasy. :) 

martina.marna | 18.10.2024 18:25

Zdravím, mě trápí sice málo vlasů, které jsou příliš jemné a zrovna zkouším produkty z notina, kde bys určitě našla i něco pro sebe. 

Hana | 16.10.2024 23:20

Holky, děkuji za komentáře a doporučení! Co jsem si procházela doporučené značky, tak nejvíc se mi líbí kosmetika Sanotint, protože to složení nemá chybu a hlavně tuto značku moc chválí na různých diskuzích :) Objednala jsem tento šampon na narušené vlasy a jsem moc zvědavá až ho vyzkouším www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/sampony/sampon-na-narusene-vlasy-sanotint-200-80250.htm 

Sarkez | 16.10.2024 21:02

Taky mám zkušenosti se suchými a zničenými vlasy :/ Mně se osvědčil šampuk s grapefruitem a may chang od značky Puaree. Je skvělý na hydrataci a vlasy jsou po něm mnohem jemnější a zdravější. Navíc má přírodní složení, takže vlasy nevysušuje, ale naopak je vyživuje. Já bych ho určitě zkusila, je to fakt zázrak :) Mají ho tady https://www.puaree.cz/produkty/sampuk-grapefruit-may-chang/ 🍊✨ Určitě bych doporučila také doplnit péči o vlasy nějakým kvalitním kondicionérem nebo maskou, které budou vlasy ještě víc hydratovat. Doufám, že ti to pomůže, protože mně tato kombinace sedla dokonale :)

viky.beckham | 14.10.2024 14:47

Léta jsem bojovala s lamajícími se konečkami, nic moc nepomáhalo. Teď už nějaký čas jedu na přírodní komestice, která je pro naše tělo nejlepší za mě. zkus vyzkoušet rozmarýnový vlasový olej od welady :)

Stanička | 12.10.2024 23:32

Holky, které konkrétní produkty Vám pomohly? Taky mám vlasy zničené a je potřeba se o ně více starat a hlavně koupit něco kvalitního.

Adelinda | 06.10.2024 23:42

Doporučím skvělou kosmetiku od značky SANOTINT  - mám od nich jak šampón na barvené vlasy, tak i balzám a hedvábnou masku. Vše je šetrné, bez parabenů a vlasy mám po kosmetice opravdu krásně lesklé a hladké. Mrkněte na bellitia.cz.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.