Kosmetika jako dárek
Sonička |
14.11.2024 23:32
Dobrý večer, holky - napíšete prosím jakou kosmetiku koupit jako dárek pro mamku (50 let)? Nejlépe v dárkové balíčku, něco kvalitního a ideální na pleť s vráskami.
RybickaMala |
17.12.2024 18:07
Jestli hledáš něco opravdu kvalitního a účinného, tak kromě kosmetiky bych zvážila i voucher na estetické ošetření. Já jsem mamce koupila voucher na kliniku https://mybestcare.cz/obchod-vouchery/, kde mají skvělé procedury na omlazení pleti, jako jsou hydratační kúry, mezoterapie nebo liftingová ošetření.
Sarkez |
15.12.2024 19:16
Já určitě doporučuji zaměřit se na produkty, které obsahují elastin, který je skvělý pro zpevnění pleti a zlepšení její elasticity. Na vrásky je to ideální složka ;) Osobně se mi perfektně osvědčil Elastin od N-Medical https://n-medical.cz/elastin-n-medical. Pleť skvěle vyživuje a napomáhá jejímu zpevnění. Určitě bych to doporučila do dárkového balíčku, pokud hledáte něco, co má viditelné účinky ;)
Adelinda |
12.12.2024 9:23
Tady máte na oční krém odkaz www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/astrid-ocni-gel-krem-15ml-hydro-x-cell Uvidíte, že s ním budete moc spokojená a nakonec podlehnete a koupíte i další produkty z řady Hydro Xcell jako já :)
Saandra |
08.12.2024 23:33
Adelindo - mohla byste mi dát odkaz na oční krém, který myslíte? Taky bych si pro sebe chtěla nějaký dobrý koupit. Mám tmavé kruhy pod očima, tak bych byla ráda, kdyby aspoň trochu krém na kruhy působil.
Adelinda |
06.12.2024 0:37
Já mám od nich zatím oční krém a je skvělý! Koupila jsem si ho, protože získal 3. místo v soutěži Cosmopolitan Beauty Awards za rok 2024 mezi očními krémy. No a je opravdu výborný - krásně pečuje o oční okolí, vypíná pleť a zmizíkuje kruhy pod očima.
Eva K. |
01.12.2024 17:45
Holky, máte některá zkušenost s kosmetikou Astrid? Mají teď produkty, které mě fakt lákají - jde o řadu Hydro Xcell a chtěla bych ji vyzkoušet.
Denda |
24.11.2024 17:00
Juli - Zdravím všechny, já jsem si od nich objednala nějaké vzorečky, protože chci od nich kosmetiku vyzkoušet. Složení mají perfektní a ženský tuto kosmetiku chválí i na jiných diskuzích.
RenatkaVl |
22.11.2024 20:56
Iuvenio je skvělá kosmetika, od té doby co ji používám tak konečně pozoruji, že se mi pleť zpevnila, sjednotila a vyhladily se mi vrásky, které jsem měla hlavně okolo očí. Úplně miluju jejich přírodní enzymatický peeling a oční krém :-)
viky.beckham |
21.11.2024 22:10
Ahoj, já doporučuji na vrásky a celkově pro pleť 50+ českou značku kosmetiky iuvenio, takové minerální SPF se dle mě vždycky hodí a nešlápneš tím vedle, mají i spoustu pečujících peelingů a hydratačných krémů. :)
Hana |
19.11.2024 23:27
Holky, kosmetika Puaree se mi moc líbí - taky od nich tu dárkovou sadu objednám pro mamku a taky rovnou něco pro sebe :)
martina.marna |
16.11.2024 21:25
Hezký večer, já pro maminku nakupuji tu - www.biodynamickakosmetika.cz . Můžete si vybrat dle typu pleti, mají skvělé složení jejich produkty a krásně hydratují, tudíž na pleť s vráskami je to skvělé. Kosmetika je plná aktivních látek, pleť vyživí , základem je olej z hroznových jader což je přirozený zdroj antioxidantů - takže úžasný antiaging produkt + je to BIO. :)
Juli |
16.11.2024 20:51
Já používám tuto úžasnou kosmetiku, která je plná přírodních látek a je opravdu šetrná a jemná k pleti a taky skvěle vyhlazuje pleť. Mají i super vánoční balíčky, mrkněte www.puaree.cz/vanoce-2/vanocni-balicek-pletove-kosmetiky-bakuchiol
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.