Korektor pod oči
martina.marna |
13.08.2024 18:27
Hezký den všem. Jaký korektor pod oči se vám nejvíc osvědčil? Ať zkoušeím co zkouším, tak mi přijde že efekt je skoro minimální. Je teda pravda, že jsem spíš zatím vždy šla do levnějších značek.
Sarkez |
14.09.2024 23:26
Ahojky :) No, za mě bych doporučila vyzkoušet SOS korektor pro smíšenou pleť z Placestore (https://www.placestore.cz/sos-korektor-pro-smisenou-plet/). Mně osobně se osvědčil skvěle, protože má dobrou krycí schopnost a zároveň se dobře blendí, takže nezanechává žádné viditelné hrany. Je i vhodný pro citlivou pleť pod očima. Pokud jsi zatím zkoušela jen levnější značky, určitě se vyplatí investovat do něčeho kvalitnějšího :)
viky.beckham |
21.08.2024 15:36
Já střídám tři značky. Nejvíc asi Iniku a Nars. Jinak Mabelinku beru taky. Když vezmeš něco z těchto, tak určitě neuděláš chybu. Já si to objednávám na Notinu, mrkni tam, tam mají velkej výběr :)
viky.beckham |
21.08.2024 15:34
Já střídám tři značky. Nejvíc asi Iniku a Nars. Jinak Mabelinku beru taky. Když vezmeš něco z těchto, tak určitě neuděláš chybu. Já si to objednávám na Notinu, mrkni tam, tam mají velkej výběr :)
martina.marna |
20.08.2024 20:43
Díky moc holky za odpovědi! :) Koukala jsem na tu Maybelline... Viky ty používáš jaký korektor?
viky.beckham |
19.08.2024 18:24
Hele, já vesměs souhlasím, jak tady psala Rybička. Na korektroech se fakt nevyplatí šetřtit. Fakt je lepší jít do něčeho kvalitnějšího.
RybickaMala |
18.08.2024 21:32
Jojo, to znám... Mám podobnou zkušenost s levnějšími korektory, ale po přechodu na kvalitnější značky jsem zaznamenala výrazný rozdíl :) Mně se skvěle osvědčil korektor https://www.notino.cz/maybelline/age-rewind-tekuty-korektor/, který má výborné krytí a vydrží celý den bez toho, aby se usazoval do vrásek :D Navíc aplikace je super, protože má houbičku :)
martina.marna |
18.08.2024 20:20
Čauky Viky, no spíš ty levnjěíš no-name značky z drogerek...
viky.beckham |
17.08.2024 19:10
Ahoj Marťo a co už jsi zkoušela že to nefungovalo?
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.