Ahoj holky, jakou máte zkušenost s ketodietami? Zhubli jste? Jaké jsou chuťově? Děkuji za Vaši zkušenost.
Ahoj! 😊 Mohu dotaz? Zajímá mě, jaký konkrétní produkt jsi vyzkoušela a co ti nejvíce pomohlo na začátku. Taky se chci zeptat, jestli jsi měla nějaké tipy, jak překonat chvíle, kdy mám chuť na sladké. A co se týče těch akcí a slev, kde je nejlepší je sledovat? Děkuji :)
Ahoj, s proteinovou mám skvělou zkušenost! Vyzkoušela jsem produkty od ketodiet.cz a musím říct, že mě překvapilo, jak dobře chutnají – hlavně jejich proteinové koktejly a tyčinky. Co se týče hubnutí, pomohla mi keto dieta dostat se do ketózy, a tím spalovat tuky mnohem efektivněji. Během prvních pár týdnů jsem zhubla viditelně a cítila jsem se lehčeji i plná energie. Samozřejmě je potřeba dodržet určitou disciplínu a nevrátit se hned k cukrům, ale když vydržíš, výsledky opravdu přijdou. Navíc, oni mají docela často akce a slevy... Vyplatí se sledovat :)
Já mám zkušenost se značkou ketodiet, mám ji odzkoušenou - zhubla jsem cca 12 kilo a chuťově je moc dobrý, miluju jejich tyčinky a i pečivo je luxusní.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...