Když partner ztrácí zájem
viky.beckham |
14.01.2025 18:37
Ahoj holky, potřebuju se svěřit a poprosit o radu. Poslední dobou si všímám, že můj partner úplně ztratil zájem o intimní chvíle. Dřív bylo všechno v pohodě, ale teď se tomu spíš vyhýbá a vůbec nevím proč. 😔 Nic zásadního se u nás nezměnilo, takže mě to trochu znepokojuje. Zkoušela jsem o tom s ním mluvit, ale moc se neotevřel, jen říká, že je unavený nebo ve stresu.
Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám v takové situaci pomohlo? Bojím se, aby to náš vztah neovlivnilo. Budu vděčná za každou radu nebo pohled na věc.
martina.marna |
21.01.2025 17:33
Ne nemusí, ten Red Power funguje docela rychle, většinou už během 30–60 minut po užití, takže se nemusí brát dlouhodobě. Je to ideální, když chalp potřebuje něco na okamžitou podporu.
viky.beckham |
20.01.2025 17:14
Díky moc Marti :) A ten Red Power funguje hned? Nebo se to musí brát nějakou dobu?
martina.marna |
19.01.2025 15:45
Můj partner měl taky občas problém s erekcí, a po vyzkoušení. Teď na to bere tady tyto Red Power kapsle https://supererekce.cz/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html a fakt se to opravdu zlepšilo. Po nějaké době užívání to oběma pomohlo, takže bych ti doporučila to zkusit.
Myslím, že jakékoli doplňky, které podporují lepší prokrvení a výkonnost, mohou být velkým přínosem, pokud je stres a únava velkým faktorem. Určitě to stojí za vyzkoušení. 😊
viky.beckham |
18.01.2025 16:27
Ahoj, díky za podporu. Máš pravdu, stres a únava jsou určitě faktory, které to mohou ovlivnit. Snažíme se spát spolu, ale je pravda, že to není tak často, jak by to bylo ideální. Někdy mu to prostě nejde, protože nemá dostatečnou erekci, což mě samozřejmě trápí.
martina.marna |
17.01.2025 18:18
Ahoj, úplně tě chápu, tohle je opravdu nepříjemná situace. Je dobře, že jsi to s ním zkoušela řešit, i když se zatím moc neotevřel. Stres a únava můžou být dost častými důvody, proč zájem o intimní chvíle klesne, ale chápu, že tě to i tak znepokojuje.
Napadá mě, jak často spolu teď vlastně spíte? Změnilo se to úplně, nebo je ten zájem jen o dost menší než dřív? Někdy pomáhá si uvědomit, jak velká ta změna je, a podle toho zkusit hledat příčiny. Taky by mohlo pomoct jemně zjistit, jestli za tím není třeba nějaký zdravotní problém nebo něco, o čem sám nemluví.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.