Kava
Dominika |
21.11.2014 14:30
Ahojky, mate nejake rady nebo recepty, jak si udelatvybornou kavu? Jestli treba pouzivate mlynek na kavu nebo mate doma nejaky kavovar? Potrpite si na kavu prazenou?
Sarkez |
12.12.2017 12:37
Ahoj všem :) Blíží se vánoce a to dost rychle a já začínám šílet. Manžel si přeje k vánocům kávovar. Ten jsem mu koupila, ale teď bych mu ráda ještě koupila kvalitní lahodnou kávu... Kam zajít? Po jaké sáhnout? Děkuji za každý tip...
Margita |
20.01.2015 12:33
to jste si vybrali zrovna velmi krasny! ten mi padl do oka hnedka to jste vybrali dobre! :) jo tochce si vyzkouset kazdy jaka kava mu chutna no :) kazda ma trochu jine aroma! tak jsem rada ze jste dali na me doporuceni a dopadlo to tak dobre. mejte se krasne :)
Dominika |
07.01.2015 9:56
Ahojky tak nakonec jsme si objednali tento kavovar :) http://www.gurucaffe.cz/caferomatica-626/d39/ a zatim teda velmi skvely! Objednali jsme si ji po vanoccich, ptz jsme dostali na vanoce od nasich penizky :) fakt si nemuzeme vynachvalit objednali jsme si k tomu rovnou i tu kavu Libre Caffe a chutna vyborne. priste zkusime tu co doporucujete vy! moc dekujeme za radu
Dominika |
17.12.2014 11:38
Tak to jsem rada, ze jste tak spokojeni jde videt, ze je to opravdu kvalitni jak vyrobek tak firma na dodani :) jsem rada ze jsi mi odepsala aspon mame ted s manzelem o cem premyslet :) zatim jsme se divali jen na internetu nemame ted o vanocich jeste cas litat nekde navic po obchodech a koukat na nase polemizacni rozmary :D asi to budeme resit az po vanocich no ale rozhodne dekuji za tip :)
Margita |
10.12.2014 12:15
No ja ti muzu jenom doporucit jak kavovar tak i kavu :) kavovar je velmi elegantni a ubec nas nejak technicky ani poruchove nezlobi :) dala bych za neho i ruku do ohne :D kavu jsme vyzkouseli tuto: http://www.gurucaffe.cz/mana-caffe/d5/ ale uvidite co bude vam chutnat nejvice :) divali jste se uz i na nejake jie kavovary nebo zatimjenom polemizujete? :)
Dominika |
04.12.2014 11:28
Prave premyslime s manzelem ze siporidime kavovar, jelikoz kava je u nas na dennim planu hned jako prvni bod :D a prave by jsme chteli rovnou i vyzkouset nejakou prazenou kavu. vy jste si z te stranky i objednavali primo nejakou kavu? nedoporucila by jsi mi prosim nejakou? :) jinak diky za tip na stranku mrknu
Margita |
25.11.2014 12:39
Ahojik,my jsme si s manzelem nadelili pred rokem na vanoce kavovar z gurucaffe, je velmi kvalitni kava a kavovary taky. Podivej se jim na stranky a uvidis no. Ale za kvalitu jsme si radi priplatili :) my mame radsi kavu prazenou ttakze i proto jsme zvolili kavovar. copak ty planujes? chces poridit na vanoce nejaky darek ohledne kavy?
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.