Joolz GEO3
Sonička |
22.09.2024 18:29
Dobrý den, maminky - máte některá kočárek Joolz GEO3? Jak jste s kočárkem spokojené?
Sarkez |
17.03.2025 9:08
Taky jsem nad ní uvažovala, ale nakonec jsem si koupila na Feedo Espiro Joga. Je o dost lehčí, dobře se ovládá, má spoustu vychytávek. Navíc je k němu i taška, síťka proti hmyzu, pláštěnka, držák na pití a přebalovací podložka, takže není potřeba nic dokupovat. Je skladný. Já jsem s ním moc spokojená. Navíc ho tam mají teď za úplně "směšnou" cenu. Tak kdyby ještě někdo hledal zkuste mrknout. Mají i Day+, jen teda v jedné barvě, ale skoro o deset levnější než normálně stojí. Super je, že když se zaregistrujete, tak tam je spoustal slev. A mají i často akce. :) Jako třeba teď Jarní.
RybickaMala |
30.01.2025 10:43
Mám ho takyyy :) Kočárek mě zaujal svým elegantním designem a kvalitním zpracováním. Sestavení bylo poměrně snadné, i když návod by mohl být podrobnější; naštěstí jsou k dispozici online videa, která pomohou :) Jinak za mě teda velkou výhodou je prostorný koš s nosností až 15 kg :) Jinak crystalbaby super shop, kupovala jsem ho tam :)
RybickaMala |
30.01.2025 10:42
Mám ho takyyy :) Kočárek mě zaujal svým elegantním designem a kvalitním zpracováním. Sestavení bylo poměrně snadné, i když návod by mohl být podrobnější; naštěstí jsou k dispozici online videa, která pomohou :) Jinak za mě teda velkou výhodou je prostorný koš s nosností až 15 kg :) Jinak crystalbaby super shop, kupovala jsem ho tam :)
Hana |
30.09.2024 0:16
Taky ho mám a jak tady bylo napsáno - kočárek je skvělý. Já jsem si ho napřed vyzkoušela naživo a bylo hned rozhodnuto. Objednávamla jsem ho tady www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-geo3-complete-set-special-timeles-taupe
Simina |
28.09.2024 22:20
Dobrý večer, já jsem si ho vybrala před půl rokem a jsem s ním moc spokojená. Je opravdu krásný, dobře se ovládá a hlavně je pohodlný pro prcka. Mrkněte na crystalbaby.cz - mám ho od nich.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.