Jakou dietu?
RybickaMala |
26.08.2024 23:19
Ahojky holky, ráda bych zhubla kolem 10 kilo a uvažuji nad proteinovou dietou. Máte s tímto typem diety někdo zkušenost? Je to vhodný a zdravý způsob hubnutí? Případně jaká dieta vám nejlépe pomohla dosáhnout úbytku váhy a udržet si výsledky? Ráda bych se vyhnula nějakým drastickým metodám a zajímá mě, co byste doporučily pro dlouhodobě udržitelné hubnutí. Budu moc vděčná za vaše rady a zkušenosti :)
RybickaMala |
03.11.2024 15:13
Holky, díky moc za info :) Já jsem se na tu KetoDiet koukala a docela se mi zamlouvá :) No, ale... :) Koukala jsem se na jejich programy. Jak si mám zvolit vhodný? Je to podle toho, kolik chci zhubnout?
martina.marna |
01.11.2024 17:29
Ano, chodím do Zonka v Brně. :) Nevím odkud jsi, ale tohle fitko u mě vyhrálo na celé čáře. Mají možnost členství a hlavně se můžeš nezávazně přijít podívat a oni tě provedou a vše vysvětlí. Tady https://zone4you.cz/nezavazna-prohlidka/, kdyby tě to náhodou zaujalo. Jsou tam i sálové lekce, lekce s trenérem, wellness, sauna, bazén a spoustu dalších mozností. :)
Alexx |
30.10.2024 9:05
Marti a vy někam chodíte? Já na diety nejsem vůbec, hlavně ne tady na ty různé práškové. Nemyslím že je to nějak zdravé. O fitku uvažuji už dlouho. Ale zatím jsem byla ve dvou na zkoušku a vůbec mi to nevyhovovalo. Buď malé prostory nebo nepříjemný trenér.
martina.marna |
22.10.2024 12:13
Dobrý den, určitě ty proteinové diety jsou fajn, ale musíte si to pak udržet, aby nebyl jojo, tzn. pokračovat v ,,zdravém stravování, za mě ale, když se člověk naučí cvičit, ideálně chodit do nějakého fitka pod vedením někoho, tak je to vidět a člověka to nakopne a pak nechce přestat, tudíž jojo efekt nehrozí..
Sarkez |
02.09.2024 17:13
No, takto :) Co se týče proteinové diety, tak já s ním mám fakt hodně dobrou zkušenost. Osobně jsem taky vyzkoušela KetoDiet, která je založená právě na vysokém příjmu bílkovin a sníženém množství sacharidů. Pomohla mi zhubnout a hlavně si udržet váhu, což je nejhorší fáze hubnutí :D Já jsem s touto dietou byla spokojená hlavně proto, že není nijak drastická. Pravidelně se jí, jídla jsou vynikající a hlavně perfektně zasytí :)
viky.beckham |
01.09.2024 15:43
Doporučuji ketodietu, mám odzkoušeno víc značek a zůstala jsem u pouze jedné, která mi chuťově a i fyzicky vyhovuje nejvíce ze všech. Kdyby Vás zajímalo víc, dejte mi vědět, zhubla jsem cca 10 kilo už za 2 měsíce. :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.