Intimita a stres
martina.marna |
13.02.2025 21:14
Ahoj holky, potřebuju se svěřit a poradit. V poslední době manžel nemá vůbec chuť na sex, a já už nevím, co s tím. Myslím, že za tím může být stres z práce, ale i tak mě to trápí. Máte nějaké tipy, jak s ním o tom citlivě mluvit nebo jak zkusit vrátit do vztahu vášeň?
viky.beckham |
23.02.2025 23:36
Jo, úplně v klidu 😊 Balí to naprosto diskrétně, žádné logo, žádný nápis, který by něco prozrazoval. Na první pohled to vypadá jako obyčejný balík, takže se nemusíš bát žádných trapasů.
martina.marna |
22.02.2025 9:50
Prosímtě Viky a přijde to z té supererekce nějak anonymně zabalený? Já se trochu stydím něco takového objednávat.
viky.beckham |
21.02.2025 22:21
Není zač! 😊 Účinek je pozvolnější, takže nástup trvá zhruba do hodiny, není nutné to brát dlouhodobě.
martina.marna |
17.02.2025 20:26
Díky moc Vikčo :-) Koukala jsem na to, zkusím to objednat. Můžu se zeptat, za jak dlouho se dostaví nějaký efekt? Musí se to brát dlouhodobě?
viky.beckham |
15.02.2025 16:21
Ahoj, úplně tě chápu, tohle je fakt citlivé téma a je super, že to chceš řešit. Stres z práce může být obrovský zabiják chuti na sex, a když se k tomu přidá únava nebo třeba i rutina ve vztahu, není se čemu divit.
Dobré zkušenosti máme doma s RED POWER ze supererekce https://supererekce.cz/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html. Manžel ho zkusil v době, kdy byl dost vyčerpaný, a fakt mu to pomohlo. 😊
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.