Erotické hračky

viky.beckham | 18.01.2025 14:30

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké erotické hračky používáte doma a které jsou vaše oblíbené? Ráda bych nějaké vyzkoušela, ale nejsem si úplně jistá, co by pro mě bylo nejlepší. Máte nějaké doporučení nebo tipy na něco, co by stálo za to? Díky moc! 😊

RybickaMala | 26.01.2025 18:31

Nakupujeme jenom tam :) Zkusili jsme víc sexshopů, ale tady ten nám prostě sedí nejvíc, protože tam mají za mě největší nabídku :) 

martina.marna | 21.01.2025 17:22

Jasně, není vůbec za co. A k té otázce, ano, z Deep Love to chodí vždycky diskrétně zabalené. Na balíčku není žádné logo ani název obchodu, takže není poznat, co je uvnitř. Fakt si dávají záležet, aby to bylo anonymní, takže se nemusíš bát.

viky.beckham | 20.01.2025 16:55

Díky moc Marti 😊 Prosímtě, ještě otázečku, přijde to z toho Deep Love nějak anonymně zabalený? 

martina.marna | 19.01.2025 15:22

Čauky, jestli přemýšlíš, co vyzkoušet a trochu si ozvláštnit chvilky, tak za mě je naprostá bomba Womanizer Next Generation https://www.deeplove.cz/womanizer-next-dark-purple. Co na něm miluju, je ta bezdotyková stimulace klitorisu, žádné klasické vibrace, ale jemné tlakové vlny, které tě dostanou do úplně jiného vesmíru. Je šetrný, ale zároveň dokáže být pořádně intenzivní, takže sedne snad každému.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.