Eco praní

Nicolle | 07.11.2024 9:58

Holky, co používáte eko věci na praní s čím jste prosím spokojené? Já jsem musela přestat používat aviváže, protože jsem se z nich začala hrozně osypávat. Ale nesnáším když mi nevoní prádlo. :( Pomůže na to nějaká eko aviváž? Nebo se s tím mám rozloučit? 

Sarkez | 17.03.2025 9:37

Zdravím a také doporučuji!! Začala jsem je používat kvůli malému. Respektive ty jejich prací papírky. A malý se mi přestal po vyprání prádla osypávat. Takže jsem vzala velké balení a následně zkoušela další. Ty vůně do prádla jsou parádní. Já mám velkou radost z toho, že to pak můžu dát i do sušičky. Super jsou i ty jejich papírky do sušičky s vůní a vlněné koule. :) A ta vůně opravdu vydrží na prádle dlouho. 

Stanička | 19.11.2024 8:37

Za mě ano! Mrkni https://ecohaus.cz/collections/vsechny-produkty a něco si o tom přečti, mají tam i recenze. A ano mě osobně vyrážka zmizela a už se neobjevila. Prádlo voní skvěle! Tak jsem zkoušela jiné, ale tohle se nedá s těmi ostatními vůbec srovnat. :) 

Nicolle | 15.11.2024 9:03

Děkuji za sdílení. :) A ty jsi měla také problémy s pokožkou? Tohle ti tedy problém nedělá? A opravdu to voní? Zatím jsem četla jen nějaké diskuze na fcb a tam si ty eko věci moc nechválily. :( 

Stanička | 13.11.2024 9:25

Ahojky, hele chápu tě, já jsem to musela taky omezit na nějakou dobu a hledala jsem čím bych to mohla nahradit. Pak jsem narazila na Ecohaus. Oni mají eko kosmetiku na praní, Nejdřív mě zaujali jejich prací papírky a pak jsem objevila i vůně do prádla. Obojí je hypoalergenní a vyrobeno i pro použití pro ty nejmenší. Za mě top. Mají i věci do sušičky a super vánoční boxíky. Určitě tam mrkni. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.