Doporučíte fitko?

martina.marna | 16.05.2024 15:42

Ráda bych začala chodit znovu do fitka, jsem z Brna, ale to do kterého jsem chodila bohužel zavřeli. Doporučíte mi tedy nějaké v okolí? 

Díky

RybickaMala | 29.10.2024 0:28

@Sarkez Já tam nejradši chodím na kruhový trénink :-) ale ty skupinové lekce prokládám i cvičením v posilovně, protože už nejsem nejmladší a potřebuju taky víc pracovat na té svalové hmotě. A po každým cvičení je nejlepší, že tam je k dipozici to wellness a člověk se může jít rovnou zrelaxovat :-)

Sarkez | 26.10.2024 0:21

Holky, tak tohle brněnské fitko mě fakt nadchlo. Už jsem tam byla i cvičit. Koukala jsem se, že mají i skupinkovky. Chodíte na ně některá? A pokud ano, jaká skupinovka se vám osvědčila nejvíc?

martina.marna | 22.06.2024 13:40

Tak jsem tam byla poprvé a využila jsme rovnou i tu službu hlídání dětí, chůvou takže jsem jim dala malou na hodinku a měla jsem klid na cvičení. 

viky.beckham | 19.05.2024 21:48

Mají tam zvýhodněné rodinné vstupné a když se staneš členem klubu, tak k ročnímu členství získáš ještě další dva měsíce navíc. Vstupy zadarmo bohužel nemám.

martina.marna | 18.05.2024 16:07

A nemáš tam nějaké vstupy zadarmo nebo tak? Ať to můžu prvně zkusit.

viky.beckham | 17.05.2024 18:35

Já chodím do zone4you a jejich služby si nemůžu vynchválit. Nevím teda odkud si... tohle je v Krpoli.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.