Doplňky stravy
martina.marna |
22.10.2024 21:46
Ahoj všichni,zajímalo by mě, kde nejčastěji nakupujete doplňky stravy a vitamíny. Ráda bych našla něco, kde mají kvalitní produkty, ideálně s rozumnou cenou. Doporučili byste nějaké e-shopy nebo kamenné obchody, kde jste spokojeni s výběrem a kvalitou?
RenatkaVl |
23.11.2024 16:02
Moc spokojená jsem s gumídky od Bodybe.cz pro zdravé vlasy, pleť a nehty. Obsahují hodně biotinu a důležité vitamíny a minerály a je to první doplněk, který mi viditelně pomohl kvalitu vlasů a pleti zlepšit, navíc mají super osvěžující chuť :)
Nicolle |
15.11.2024 8:59
Probio od nich právě užívám a jsou skvělé. U mě se změna dostavila po pár dnech užívání. Nemám už nafouklé bříško, nebývá mi po jídle špatně. Zlepšila se mi jako bonus i pleť a imunita. :) Užívám tyto https://www.mitolife.cz/tisso-produkty/pro-em-san/ a na imunitu tam mají i třeba balíčky. Nebo je dobrý Pro Curcumin. :)
Stanička |
13.11.2024 9:21
Teď na zimu bych potřebovala nějaké vitamíny na větší imunitu a nějaké dobré probiotika. Dělají i něco takového? Líbí se mi, že je to přírodní. Po jak dlouhé době jsi zaznamenala nějaké účinky?
Nicolle |
08.11.2024 8:49
Osobně třeba miluju doplňky od Mitolife, jelikož jsou přírodní, bez chemických složek. Vím tak, že svému tělu dávám jen to nejlepší. Nehledě tedy i na pozivitní výsledky při užívání. :) Záleží co přesně hledáš.
RybickaMala |
28.10.2024 22:20
Ahoj, no ono hodně záleží na tom, jaké vitamíny a doplňky hledáš. Jako ono skoro vše najdeš v lékárně, ale taky třeba v drogerii. Já jsem teda zastáncem toho, že na různé doplňky hledám různé shopy. Podle jejich zaměření a účinků :) Já třeba užívám kolagen. Ten mi osobně skvěle vyhovuje. Je skvělý na pleť, vlasy, nehty a klouby :) Užívám tento https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-absorb-collagen/ a jsem s ním maximálně spokojená :) Na co ty ty doplňky hledáš?
viky.beckham |
24.10.2024 17:04
Ahojky :-) Co se týče rozumné ceny a kvality, mohu doporučit i e-shop vitatrend, který má širokou nabídku doplňků stravy a vitamínů. Mají tam dobrý výběr a ceny nejsou přemrštěné. Takže pokud hledáš něco kvalitního, rozhodně to stojí za prozkoumání. Beru od tam hlavně oregánový olej.
Sarkez |
23.10.2024 20:30
Ahojky :) Já osobně nejčastěji nakupuji doplňky stravy a vitamíny na Notino.cz. Mají tam široký výběr kvalitních produktů od různých značek a často se tam dají najít super slevy. Navíc oceňuji i rychlé doručení a výhodu toho, že si můžu přečíst hodnocení od ostatních zákazníků. Takže pokud hledáš e-shop s rozumnou cenou a kvalitou, Notino určitě doporučuji. 😊
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.