Doplňky stravy po čtyřicítce

Martička | 16.08.2024 10:19

Dobrý den, ženský - jaké doplňky stravy užíváte po čtyřicítce? Bez čeho se prostě už neobejdete?

Denda | 10.12.2024 23:33

Ano, jsou dobré i na dlouhodobé užívání, už je bere i moje mamka s taťkou a taky si je chválí. Součástí balení je odměrka a tu smícháte s vodou a vypijete, stačí 1x denně a po 28 dnech užívání uděláte jen 3 denní pauzu www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze Je super, že z minerálů si můžete udělat i koupel nebo pleťovou masku.

Adelinda | 06.12.2024 22:31

Zdravím, tyto minerály bych koupila jako dárek pro mamku. Napíšete prosím jak se užívají a zda se dají užívat i dlouhodobě?

Denda | 03.12.2024 22:03

Holky, já jsem často jsem měla pocit, že jsem bez energie, a že se tělo hůře regeneruje. Kamarádka mi doporučila Schindeleho minerály, které jsem začala pravidelně užívat. A musím říct, že rozdíl je opravdu znát! Už po několika týdnech cítím více energie, lépe spím a mám lepší náladu. Minerály mi pomohly nejen zlepšit vitalitu, ale i podporují trávení, což po čtyřicítce bývá problém. Jsou skvélé pro všechny, kdo si chtějí udržet energii a zdraví i ve vyšším věku.

Eva K. | 01.12.2024 17:50

Já nedám dopustit na minerály - dodají tělu vše, co potřebuje a já mám plno energie a nebývám ani nemocná. Za mě je to nejelpší, co tělu můžete dát.

RenatkaVl | 23.11.2024 16:07

Já jsem dlouho hledala něco co by mi pomohlo zlepšit kvalitu vlasů a pleti a objevila jsem skvělý doplněk stravy s vysokým obsahem biotinu od Bodybe.cz. Je ve formě výborných gumídků a co ho pravidelně užívám, tak mám vlasů viditelně víc, jsou pevnější a lesklé a i pleť mám o hodně hezčí smiley

Sarkez | 25.09.2024 21:46

Ahoj, po čtyřicítce jsem začala dávat větší pozor na svou výživu a přemýšlet o doplňcích stravy, které by mi pomohly udržet se v kondici. Osobně užívám kolagen, konkrétně https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-absorb-collagen/, a nemohu si ho vynachválit. Pomáhá mi udržovat pleť pružnou a hydratovanou, což je v tomto věku opravdu důležité. Kromě kolagenu také užívám vitamíny skupiny B pro podporu energie a zdraví pleti, a omega-3 mastné kyseliny pro zdraví srdce a kloubů. Myslím, že je dobré zaměřit se na kvalitní a vyváženou stravu, ale doplňky stravy mohou opravdu udělat rozdíl. Jaké zkušenosti máte vy? 😊

martina.marna | 01.09.2024 20:52

Já užívám doplňky od veniry, jsem spokojená jak s jejich kolagenem tak i gumovými medvídky, mají "výhodu" že kolagen je ochucený a také to že pokud máte problém s polykáním prášku obyčejných, tak jejich gumídci jsou skvělá alternativa. Já  doplňky začala brát jak skrz imunitu, tak i skrze šílenou kvalitu vlasů - měla jsem povícero stresového období, tak mi dost padaly a teď po několika měsících pravidelného užívání mi vůbec nepadají a jsou hustější. Pozoruji změny i v rámci pleti, je více hydratovaná a elastická. :) 

Simina | 22.08.2024 21:42

Chce to zkusit a uvidíte sama. Zkuste ho poctivě užívat celý měsíc a pak se rozhodněte. Já jsem na sobě viděla první pozitivní výsledky už po 14 dnech užívání, takže výsledek je fakt rychlý. Tady se dá objednat www.orcacollagen.cz  Navíc má výbornou chuť, takže se dobře pije a díky členství se mi každý měsíc automaticky vytvoří objednávka a přijde mi balíček domů. Takže nemusím nic řešit a ještě navíc se dostanu na nejnižší cenu na trhu za kolagen.

Stanička | 20.08.2024 21:27

Holky, já jsem o kolagenu četla hodně chvály, ale nevím, jestli nejde jen o reklamu.

RybickaMala | 18.08.2024 19:34

Ahoj, já jsem teda po čtyřicítce začala dbát víc na doplňky stravy, které podporují celkové zdraví a vitalitu. Osobně nedám dopustit na kolagen, který mi pomáhá s pletí, klouby a vlasy. Dále užívám omega-3 mastné kyseliny, ty jsou snad nezbytné :D Jo a taky hořčík, který mi pomáhá s energií a proti únavě :) A věř mi, že energii teda už opravdu potřebuju :D Jinak teda taky dbám o pleť... Ty vrásky, to je šílený :D rojí se jak houby po dešti :D na to mám tuto péči https://www.notino.cz/vichy/capital-soleil-uv-clear-protivraskova-pece-pro-mastnou-plet-se-sklonem-k-akne/ a je dokonalá :)

viky.beckham | 18.08.2024 17:51

Zdravím Martičko, jak již tu bylo psáno neobejdu se také bez kolagenu. Já mám zkušenost s kolageny od kolagendrinku, chuťově to je fajn a co se týče účinků - mám pevnější nehty, nepadají mi tolik vlasy a troufnu si říct že jsou v lepší kvalitě. :) 

Simina | 18.08.2024 14:38

Já se teda neobejdu bez kolagenu - na ten nedám dopustit. Pleť je po něm hydratovaná, vyhlazenější a hlavně vypadá mladistvěji. Já jsem spokojená s Orcacollagenem - má skvělou chuť a hlavně spolehlivě funguje.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.