Zdravím, doporučíte mi prosím opravdu kvalitní a vyzkoušený doplněk stravy, který se Vám osvědčil užívat na podporu zdraví. Mám více chorob (cukrovka, cholesterol, vysoký tlak ..) a říkám si, že bych chtěla pro sebe udělat víc a nějak podpořit lepší zdravotní stav.
Stanička- jejich věci jsou úplně v topu. Sama od nich už pár věcí mám a jsem s nimi hrozně spokojená. Osobně mě velmi pomohl ten Healer gel a krém. A třeba na regeneraci pokožky po operaci ( na jizvy) jsem používala ještě ten Healer Coll. A ten mi teda neskutečně pomohl.
Za mě pokud máte takové obtíže mohu doporučit https://www.kosmetikahealer.cz/produkt/16/healler-b2-strong/. Balení vám vyjde na cca 2 měsíce. Je vhodný na regeneraci organizmu a podporu srdce. Kupuji ho jak sobě tak i tatínkovi, který měl v miulosti infarkt a má dva stenty. Obsahuje Thiamin, Ryboflavin, Bovinní proteiny a Kolagenní hydrolyzát.Vše tam mají popsané. Za mě opravdu perfektní věc. :)
Můžu potvrdit účinek těchto minerálů na tělo. Nic mě tak nezafungovalo na celkové zlepšení zdravotního stavu! Jde opravdu o výborný doplněk, který si všichni kolem mě, kterým jsem ho taky doporučila pořídit, chválí.
Dobrý večer, já jsem moc spokojená se Schindeleho Minerály. Jde o minerální moučku, která má hodně unikátní původ a je neuvěřitě účinná na různé nemoci a zdravotní potíže. Tyto minerály na sebe dokáží navázat toxiny (z jídla a léků) a zbavuje tělo zánětů. Tady máte odkaz na stránky, kde je objednávám a najdete tam veškeré další informace www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...