Diety

viky.beckham | 26.04.2024 22:45

Ahoj, které ketodiety Vám nejvíce chutnali? :-) 

viky.beckham | 20.11.2024 19:16

Ahoj, tak se po delší době hlásím. Zkusila jsem nakonec ketodiet a moje zkušenost je velmi pozitivní. Zhubla jsem za dva a půl měsíce 12 kilo a hlavně jsem nebyla hladová, unavená právě naopak. Chuťově musím říct že to je velmi dobré, proteinové nápoje jsou luxusní od nich, pečivo na tom si ujíždím doteď. :D 

Nicolle | 07.11.2024 9:35

Já stejně jako píše Marťa jedu na Ketofitu. :) Začala jsem s ním před  +- dvěma roky a výsledek je úžasný. Nikdo mi nevěřil že za moji proměnou stála tato dieta, ale je to tak. :) Zhubla jsem skoro 20 kilo! 

RybickaMala | 03.11.2024 15:20

Ahoj! :) Ty proteinové tyčinky mě také lákají. Mohla bys doporučit nějaké konkrétní příchutě, které ti nejvíc chutnaly? A jaký máš pocit z jídla celkově – máš nějaké oblíbené recepty, které bys mohla sdílet? Ráda bych slyšela víc o tom, co ti pomohlo nejvíce na cestě k dosažení tvých cílů :)

Sarkez | 02.09.2024 17:36

No, jak sama vidíš, že co člověk, to názor :D Já taky přidám ten svůj. Já jsem si koupila ketodiet a maximální spokojenost :) Hlavně teda můžu říct, že ta jídla jsou moc dobrá a co jsem teda ocenila moc, to je to, že tahle dieta zasytí :) Jinak teda... Jejich svačinky moooc mňam. Hlavně proteinové tyčinky!

JitkaHladka | 25.05.2024 22:56

Ahoj, já jsem věčná dietářka a vyzkoušela jsem už víc ketodiet a moje oblíbená je od https://mixslim.cz/. V porovnání s ostatními dietami mi přijde, že mají super ceny a jídla mi chutnaly všechny. Jediný co, tak mi třeba nesedla nějaká příchuť koktejlů, ale to záleží na každým, jaký má chutě. 

martina.marna | 26.04.2024 23:11

Ahoj, já nedám dopustit na vše od ketofit ale tohle je můj favorit - https://www.ketofit.cz/produkt/proteinovy-puding/.  Je to půlkilové balení a když si to člověk přepočítá, tak je opravdu cena výhodná. :))

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.