Detoxikace
viky.beckham |
10.03.2025 18:06
Čauky, máte nějaké osvědčené tipy na detox? Cítím se unavená a bez energie, tak bych chtěla tělu trochu pomoct, ale zároveň nechci žádné drastické hladovky. Máte zkušenost s něčím, co vám fakt pomohlo? Ať už nějaké bylinky, doplňky nebo jen úprava stravy?
Sarkez |
25.03.2025 19:44
Na detox bez drastických hladovek mi skvěle zafungovaly Schindeleho minerály - https://www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze/. Jsou bohaté na přírodní minerály a pomáhají tělo pročistit, zbavit ho těžkých kovů a podpořit trávení. Stačí je přidat do vody nebo smoothie a pít pravidelně. K tomu jsem ještě zařadila více zeleniny, vynechala rafinovaný cukr a pila hodně vody – během pár dní jsem se cítila mnohem lehčí a energičtější :)
martina.marna |
16.03.2025 15:53
Objednávka z Green Ways probíhá tak, že je nutná registrace. Po oslovení GW tě kontaktuje prodejce, který s tebou projde kontraindikace, vysvětlí pozitivní účinky zelených potravin a po objednání balíčku ti nastaví individuální dávkování podle tvého cíle a zdravotního stavu. Pokud chceš nakupovat přímo na e-shopu GW, je potřeba se zaregistrovat, tím získáš přístup k článkům, nejčastějším dotazům, seminářům, akcím atd. Registrací tě provede poradce GW.
viky.beckham |
13.03.2025 17:30
Díky moc Marti. Prosímtě z toho Green Ways se to objednává jak?
martina.marna |
11.03.2025 19:15
Ahoj Viky, rozhodně chápu, jak se cítíš, taky jsem občas unavená a bez energie, a co mi skvěle pomáhá, je chlorella. Je to přírodní detox, který pomáhá tělo pročistit, dodá mu důležité živiny a zároveň není drastický jako různé hladovky Doporučuju chlorellu. Já beru od Green Ways tady tuto v prášku https://www.gw-int.net/produkt/chlorella-green-ways-v-prasku-350g stačí ji přidat do vody, smoothie nebo třeba džusu a podporuje trávení, imunitu i celkovou vitalitu. Beru ji pravidelně a fakt cítím rozdíl, víc energie, lepší pleť a celkově lehčí pocit.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.