Dárek

martina.marna | 13.12.2024 17:53

Zdravím, jaké dárky kupujete tchyňkám co jsou v důchodu a nemají žádný koníček? Děkuju.

Adelinda | 14.04.2025 12:15

Pokud hledáš výbornou kávu s plnou chutí, zkus Bududu od Mountain Gorilla. Je to 100% arabika z Ugandy, která tě překvapí jemnou ovocností a příjemnou sladkostí. Skvělá volba na filtr i espresso, podle toho, co máš ráda. A navíc – každým nákupem pomáháš chránit ohrožené gorily v Africe www.mountain-gorilla.cz/shop/zrnkova-kava/Zrnkova-kava-Bududa---100--arabica---Uganda-250-g__s5x2308p.html 

Eva K. | 10.04.2025 21:18

Já si poslední dobou hodně oblíbila kávu Mountain Gorilla Coffee – má opravdu skvělou chuť a krásné aroma, dávám si ji každé ráno. Navíc mě těší, že její nákup podporuje ochranu goril ve volné přírodě, což mi dává ještě lepší pocit z každého šálku. ☕🦍

Saandra | 01.04.2025 19:37

Dobrý večer, prosím - potřebovala bych doporučení na opravdu dobrou kávu jako dárek. Budu ráda za doporučení na opravdu dobrou značku :)

RenatkaVl | 17.02.2025 15:37

Já jsem jí k narozeninám teď koupila krásné perlové náušnice a byla nadšená :) Koukněte na Evolution group, mají krásné české šperky :)

viky.beckham | 16.12.2024 20:48

Hezký večer, moje tchýně je taky v důchodu a také nemá žádný koníček. Já ji kupuju každý rok něco na úklid, ráda pere, uklízí a žehlí, takže tento rok jsem vybrala balíček vánoční - https://ecohaus.cz/products/vanocni-balicek-v-hodnote-2274-kc. Krásně ty prací papírky voní a vezmou hezky všelijaké skvrny. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.