Dárek pro manžela na společné chvíle

martina.marna | 05.12.2024 22:39

Ahoj holky, letošní Vánoce bych ráda manželovi dala něco speciálního, co bychom si mohli užít spolu – ideálně něco, co by oživilo naše intimní chvíle. 😊 Máte nějaké tipy?

martina.marna | 14.01.2025 18:39

Ahoj! 😊 Moc děkuju za tip, nakonec jsem ty venušiny kuličky z Deep Love opravdu koupila k Vánocům, a musím říct, že to byl skvělý nápad! 🎁 Bylo to překvapení nejen pro něj, ale i pro mě – opravdu jsme si to užili a přineslo to do vztahu zase něco nového a zábavného. Ještě jednou díky za doporučení, určitě bych to doporučila dál

RybickaMala | 21.12.2024 19:59

My máme s chlapem tento shop moc rádi :) Mají tam skvělou nabídku, snad jsem jinde neviděla větší :) Nakupujeme tam docela často, protože sex s pomůckama je naprosto dokonalej :) 

viky.beckham | 13.12.2024 23:34

To je skvělý, že tě to zaujalo.  A neboj, s balíčkem je to úplně v pohodě. Posílají ho jako diskrétní zásilku, takže je maximálně chráněné tvoje soukromí. Nikdo nepozná, co je uvnitř, ani že balíček pochází z sexshopu. Je pečlivě zabalený a působí jako jakákoliv jiná objednávka. Takže žádné faux pas nehrozí, můžeš být úplně klidná. Kdybys ještě něco potřebovala, dej vědět.

martina.marna | 10.12.2024 23:22

Ahoj Viky, díky moc za tip. Koukala jsem na to, vypadá to zajímavě, mám chuť do toho jít. Jen prosímtě otázečka, jak z toho shopíku posílají ty balíčky? Já jsem si takového nikdy nic neobjednávala. Nerada bych aby bylo nějaký faux pas. :D Rozumíš mi?

viky.beckham | 07.12.2024 0:06

Hezkej večer :-) Co třeba zkusit něco trochu odvážného a zároveň zábavného, jako jsou chytré vibrační venušiny kuličky? My jsem si na Deep Love pořídili tady tyto https://www.deeplove.cz/satisfyer-love-birds-2-chytre-vibracni-venusiny-kulicky-s-dalkovym-ovladanim-22-2-x-3-3-cm Mají dálkové ovládání, takže si s nimi můžete hrát i ve dvo. Co myslíš? Mohlo by to být nejen překvapení pro něj, ale i krásný dárek pro tebe. ;)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.