Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s doplňky stravy, které pomáhají na křeče, zejména v nohách? Poslední dobou mě občas přepadnou, hlavně v noci, a ráda bych vyzkoušela něco osvědčeného. Máte nějaký tip, co vám zabralo? Díky moc za rady
Nemáš zač, ráda pomůžu. Ano, zkoušela jsem ten hořčíkový olej co mají na Vitatrendu. Je super na uvolnění svalů, hlavně po cvičení nebo náročném dni. Doporučuju vyzkoušet, hlavně na nohy nebo záda 😊
Díky moc Viky! :) Koukala jsem, že na tom Vitatrendu mají i hořčíkový olej, nezkoušela si náhodou?
Čauko. Na noční křeče v nohách mi skvěle pomohl Magnecol, který kombinuje hořčík a kolagen. Hořčík je známý tím, že uvolňuje svaly a zmírňuje křeče, a kolagen zase přispívá k regeneraci tkání. Sama ho užívám a musím říct, že od té doby mám od křečí klid. Já si objednávám konkrétně tady tento z Vitatrendu https://www.vitatrend.cz/magnecol-170g/.Rozpouští se ve vodě, snadno se užívá a chutná příjemně. Určitě ho vyzkoušej, u mě zabral rychle! 😊
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...