Clip in vlasy
martina.marna |
05.12.2024 22:53
Hezkej večer holky. Zvažuju, že bych si pod stromeček pořídila clip in pásy z pravých vlasů, ale pořád váhám. Máte s nimi některá zkušenost? Zajímalo by mě, jak dobře drží během dne, jestli vypadají přirozeně a ladí s vlastním odstínem vlasů. A co pohodlí – nejsou těžké na nošení, nebo z nich nebolí hlava? Taky bych ocenila tipy, jak je správně nasazovat a pečovat o ně, aby vydržely co nejdéle. Máte nějakou oblíbenou značku nebo e-shop, kde jste byly spokojené? Díky moc za rady
RybickaMala |
15.12.2024 18:54
Pásy z pravých vlasů jsou skvělé, protože se s nimi dá vytvořit přirozený objem a délka, navíc se krásně splynou s tvými vlasy. Pokud jde o držení, záleží na tom, jak dobře je nasadíš, ale při správném umístění opravdu drží celý den, aniž by sklouzly. Co se týče pohodlí, na hlavě nejsou těžké, pokud si je správně připevníš, ale na začátku si na ně možná budeš muset trochu zvyknout. Pokud máš na hlavě mnoho vrstev nebo těsně připevněné klipsy, může to chvíli tlačit. Co se týče péče, důležité je je pravidelně česat, umývat šetrnými produkty a sušit na nižší teplotu, aby dlouho vydržely v dobrém stavu. Je dobré je skladovat na speciálních stojanech, aby se nezamotaly nebo nezničily. Pokud jde o značku, doporučuji podívat se na https://www.clip-in-vlasy.eu/. Od nich mám clipy já a maximální spokojenost :)
viky.beckham |
13.12.2024 23:15
Ahojky, clip-in pásy ti určitě vlastní vlasy nepoškodí, pokud je budeš správně používat. Důležité je, aby sis je dobře nasadila, a hlavně je vždy sundala před spaním. Tím zamezíš jakémukoliv nechtěnému namáhání vlasů. Ty clip-iny z vlasy-levne jsou fakt kvalitní. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti, že vlasy vypadají přirozeně, jsou jemné a odolné, a když se o ně budeš hezky starat, vydrží ti dlouho v perfektním stavu. Navíc ti poradí ti s výběrem i péčí, aby vše sedělo přesně pro tebe.
martina.marna |
09.12.2024 22:20
Ahoj Viky, moc díky. Hele a nemůže mi to pak poškodit moje vlastní vlasy?
viky.beckham |
07.12.2024 0:13
Ahojky :-) Pokud zvažuješ clip-in pásy z pravých vlasů, určitě ti je můžu doporučit. Sama jsem si je pořizovala na Vlasy-levne.cz a byla jsem moc spokojená. Mají tam skvělý výběr odstínů, takže jsem si snadno našla barvu, která perfektně ladila s mými vlasy. Navíc mi přímo na jejich pobočce v Brně poradili s výběrem i s tím, jak je správně nasazovat a pečovat o ně, což mi hodně pomohlo.
Clip-iny jsou podle mě pohodlné na nošení, pokud si je správně nasadíš. Drží dobře celý den a vypadají přirozeně, takže nikdo nepozná, že nejsou tvoje. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud je nasadíš pevně, nebude tě z nich bolet hlava ani nebudou působit těžce.
Co se týče péče, je důležité používat šetrné produkty, které vlasy nevysušují, a pravidelně je jemně pročesávat, aby se nezacuchaly. Pokud do nich investuješ a budeš se o ně starat, vydrží ti krásné opravdu dlouho. Rozhodně doporučuju se na jejich nabídku mrknout, a pokud máš možnost, stavit se přímo na pobočce – ochotně ti tam poradí.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.